Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

papuzko
gadulko

kolorowe piorka wdziecznie
stroszysz
oczkiem lypiesz o pieszczote
prosisz

masz przeciez wszystko
uwodzicielsko
czarodziejsko
nadhojnie

co tylko ON
zechce ci dac

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Odrzuć na bok wszelkie horoskopy i czary O pamięć, nie o zemstę z głębin wołają ofiary tam gdzie ciężar win podtrzymują białe filary I dosyć ciężko jest odróżnić dym od pary.   I zapomnisz, zapomnisz jak tam było pięknie Myśląc, że spotkało cię to jedynie we śnie Kiedy światło blednie, a najskrytsze marzenie, Zabijają jasne, poranne słońca promienie.   Możesz mi nie wierzyć, to nie moja wina,  zdążysz jeszcze to przeżyć i urodzić jednego syna Bo czym się róźni kompot z wódką od wina I gdzież kończy miłość, a gdzie obsesja zaczyna.   Nagranie głupstwa nie czyni z ciebie mądrego Są tacy, dla których jesteś wart mniej niż zero Mają do powodzenia tyle samo co drukarka ksero a każda osobna kartka ujawnia prawdę szczerą
    • @Charismafilos jak się nie ma gdzie się lubi to się robi gdzie się może  Dziękuję pogryzłam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @.KOBIETA.Zachwyt... Od niego wszystko się zaczyna. A potem, kto wie... może reszta sama ułoży się w wiersze :)
    • Dedykowany... (zakryto tożsamość) O pięknosci! Żadna forma, Nie uczci ciebie, niech wolna Myśl opisze słowami. Jakże więc bym Cię widział uroczą, Gdy pracowite rączki loczki toczą, A myśl twoja błyska jak urokliwe zorze, Też spokojne i kołyszące niczym morze. Uroku lustro przed tobą nie odda, aż Ciebię nie zobaczę. Twarz Twa musi być wtem piękniejszą... Jakie wspołczucie jest równe twemu? Niczyje. Wiesz też, że sercu mojemu, Jest żal, gdy ciebie nie widzę.. Gdyby zobaczyć ciebie, tu i teraz. Myślami odpływam nieraz Jak przed balem stoisz przy lustrze... A przy nim, cud w cuda się odmienia. Lecz na balu brak mojego imienia... Serce moje bedzie żałowac przez lata, Że nie zobaczyło, ósmego cudu świata... Nie martw się tym. Każdy się dowie, Że i tak nigdy - nie zapomnę o Tobie. 
    • @hollow man akt rozkoszy - masz tytuł na charmedułę ;) Tylko się Bracie nie spiesz nadmiernie... niech się uleży w wialni ta rozkosz w swym akcie ;)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...