Liryczny_Łobuz Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 czy to przez ten wiatr znajdowałem rano złote włosy na naszej poduszce czy to on przywiał do mnie współzamglone współspojrzenia tamtych poranków czy to on kazał ci szeptać w półmroku korytarza: „... tak, on już śpi” czy to wiatr, w końcu rozwiał gdzieś po świecie twoje sukienki, buty, rękawiczki? czy to wiatr, czy po prostu byłem zwykłym nieuleczalnym ... Palantem???
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Nie wiadomo. Ciekawie podane. A z tymi włosami to radził bym do dermatologa. Miłego... .
Sfinks13 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 ciekawe przesłanie rozłąki podoba się przekaz, gdyż ma inną formę powiem może, że ,, wspólczesną", czyli inną i w tym tkwi właśnie serce poezji serdecznie 13
Liryczny_Łobuz Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Dziękuję Wam za wizytę, nie wiem czy Ona chodzi teraz do dermatologa, ale ja że byłem wtedy "Młodym Palantem" - to pewne:)) Na szczęście - chyba już z tego wyrosłem,ale słuchając narzekań innych dziewcząt - to "palantów" chyba przybywa ;((
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 My nigdy nie wyrastamy z palanctwa (ale One mają gorzej). Miłego...
Kamertonka Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 na włosy doradzam pokrzywę skrzyp i piwo jeśli zaś chodzi o palantów to początkiem leczenia jest postawienie diagnozy samemu sobie widzę że krok poczyniony a One faktycznie mają gorzej tylko jak obserwuję to stwierdzam że tak lubią więc wychodzi odwrotnie czy to przez ten wiatr? pozdrawiam Pana Uobuza hm czy jest Pan bratem Bambo?
Liryczny_Łobuz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 A od kiedy to jesteśmy na perPan??? Co do Bambo (???) - to znałem trzech Afrykańczyków- Ali, Josiph i Tala - wszyscy fajni, ale jacys tacy psychicznie ... miękko-emocjonalni. Może (także:)) dlatego podobają sie kobietom? A co do wyboru Palantów przez kobiety - to chyba na skutek niewielkiej podaży innego asortymentu, i z wygody - takim łatwiej sterować:)) Pozdrawiam p.E - Marek
Kamertonka Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale Ali to nie był BABA? już się gubię w tym wsztskim Maruszku a Pan bo Piotruś też jest Panem i ładnie mu w tym ...rawiam i pstryk znikam
Liryczny_Łobuz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 No z Bożkiem Panem to łączą mnie tylko "kudły":)) Aha, miał jeszcze różne Nimfy za koleżanki! Dobrejnocki - Pan (lecz dzisiaj bez kopyt:))
Liryczny_Łobuz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 No z Bożkiem Panem to łączą mnie tylko "kudły":)) Aha, miał jeszcze różne Nimfy za koleżanki! Dobrejnocki - Pan (lecz dzisiaj bez kopyt:))
Rekomendowane odpowiedzi