Malisz Ave Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Jestem zwiastunem męki. Bez oczu, bez serca, bez litości. Jestem demonem rozpaczy. Wszystkich grzeszników wysyłam do piekła.
Pablo_Pikaso Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja jestem wielkim rekinem nieświadomości ciemnookim dzieckiem naszych demonów każdym morderczym odruchem cichym podszeptem... zabij co zrobisz gdy spotkamy się w piekle :))) szacuneczek
Pablo_Pikaso Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a pożyczysz butów na obcasach, podobno przestałeś już nosić? szacuneczek
Poskromiciel_Piura Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 To lubię! podoba mi się twój styl, pozdrawiam!
Adam Rozezweig Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Jestem ognistym demonem, pośród sennej mary, a jednak daje ci mamone* to ja Twój Stary ! *na internet żebyś mi wierszy w domu nie czytał
Mateusz Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Jestem demonem który niszczy serce Jestem zarazą portfela Jestem pobudzaczem sumień Jestem smutkiem i radością jestem wszystkim i niczym burze stare mocarstwa i tworze stare wsie kim jestem kto zgadnie? Jestem................Miłością przepraszam nie mogłem sie powstrzymać przy tym wierszu ale jeśli budzi wenę i wyobrażenia to dobrze
Rekomendowane odpowiedzi