aluna Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Poszukam sobie pannę wykopię ją w akwarium jak złota rybka spełniać będzie moje marzenia karmić będę ja stynką nabierze pięknych kształtów nie znoszę chudych przerażają łuski zagłaskam do bólu aż pojawi się ikra nie omieszkam dodać dla potomności
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aluno przyznam że udzieliło mi się przerażenie z wiersza który nie do końca zrozumiałam ale jeszcze poczytam tylko chcę się upewnić czy w drugim wersie wkradła się literówka czy rzeczywiście peel wykopie pannę, to samo w piątym: ja czy ją? makabrycznie brzmi to zagłaskanie aż pojawi się ikra jedyne usprawiedliwienie że to o patroszeniu ryby podtuczyć i zjeść? pozdrawiam
aluna Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aluno przyznam że udzieliło mi się przerażenie z wiersza który nie do końca zrozumiałam ale jeszcze poczytam tylko chcę się upewnić czy w drugim wersie wkradła się literówka czy rzeczywiście peel wykopie pannę, to samo w piątym: ja czy ją? makabrycznie brzmi to zagłaskanie aż pojawi się ikra jedyne usprawiedliwienie że to o patroszeniu ryby podtuczyć i zjeść? Dziękuje za komentarz i czytanie Grażynko! Przepraszam ...na razie nie zdradzę...! Uściski! pozdrawiam
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Oj. Wszystko przez to głaskanie. A ta ikra taka kłopotliwa i niegrzeczna jak my kiedyś (nie chcę inaczej zrozumieć). Milutkiego...
aluna Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Mirku! Mój syn ma ogromniaste akwarium to jego pasja....ja przy komputerze a on opowiadał mi o....i tak urodził się wiersz...raz na wesoło! Serdeczności!
bazyl_prost Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 chytry plan ale w złym guscie niemniej to może być lecznicze ,tylko czy serce się nie przesuwa
Rekomendowane odpowiedzi