Judyt Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 kładę się, zasypiam i znowu budzę wracając do życia drżące Twoimi krokami nie opiszę sama nie daję rady oczodoły czujności nigdy dość, kolejny raz nie mam pomysłu wyciągam słabe ręce po niteczce strun do spełnienia siebie po cichu budujesz jedyny mały domek kursor zatrzymał uśmiechem w podróżach bezpowrotnych umieramy w miłości, spadające kałamaże "do obrazu, który powstaje MBt" * pomysł dzieci mówiły, że to natchnienie a jednak wrzucam spowrotem i trochę muzyki: h**p://www.youtube.com/watch?v=Q_721aAuMlg&feature=related h**p://www.youtube.com/watch?v=qKMZ2H_a0z8&feature=related h**p://www.youtube.com/watch?v=Z9uBkt7nz_g&feature=related h**p://www.youtube.com/watch?v=DKbqKX2-okc&feature=related
Bernadetta1 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 ladnie:)i zakonczenie najlepsze:)pozdrówki
aluna Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Łooooj ale zakręciłaś ...pięknie! Słodkości!
Judyt Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Pablo za depnięcie wieli szacun(: a jakże! ciepełko przesyłam
Judyt Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Bernadetto, pewnie jak się domaluje to może ukażęcosik(:J. serdecznie taki na chwałę, ja pisać nie umiem sama z się
Judyt Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki alunko za wstąpnięcie, Tobie kosz cały promieni, mój kosz jest bogaty zawiera stany zmieniając paletę z drewna nie sięgające końca serdecznie J.
aluna Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Poruszyłaś mnie Judytko do ..głębi...bleee! Ile sił ...ściskam!
Judyt Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do głębi b. Ci dziękuję i odwzajemniam, J. po prostu
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 nie mam pomysłu wyciągam słabe ręce po niteczce strun do spełnienia siebie po cichu kursor zatrzymał uśmiechem w podróżach bezpowrotnych to zatrzymało na dłużej serdecznie pozdrawiam Judytko:)
Judyt Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki bardzo, J. (:wzajemnie Teres
Rekomendowane odpowiedzi