Ewa_Kos Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Oj ciekawie ponapisywane, że aż się podoba:)) Pozdrawiam I.:)) Ewa.
Judyt Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 dwa ostatnie wersy i tyle z całości ; J.
Goliard Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 ZBYT wiele słów i do tego brzydkich. pozdr.
f.isia Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam ija :))
f.isia Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepszy rydz niż nic ;) - pozdrówki
f.isia Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie to ładne co ładne, tylko to co się komu podoba ZBYT-nio pozdr. ;)
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 to mi przypomina moje początki, jakże radosne,rzecz w tym że ty masz głebię, ukrytą dla laików :) ja kawe na lawe:))) cmoook uściskowywuje skoczka!!!!!szachrajowego :P
f.isia Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi w pewnym sensie on ów jest początkowy ale ponieważ skubaniec nie chce się zdezaktualizować, więc równie dobrze może i być zakańczający, - "ekshibicjonizm" dostał szczękościsku, i bardzo mu z tym do twarzy ;) buziak Stasieńko :))
JacekSojan Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 no cóż - statystyczny człowiek to tylko papier, rubryka...Nikt. wiersz przemawia, a nawet przekonuje! POJEDYNCZY tworzy tę wielość, bez niego nic nie ma, Nikogo. J.S
f.isia Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pojedynczy człowiek jest "akceptowalny" (hihi... powiedzmy, poniekąd ) ale w "masie" jest nie do zniesienia, - przedziwne zjawisko ;)
Rekomendowane odpowiedzi