pawel13 Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 stróż maszeruje powoli, bezradnie kiwa głową - już dawno nie było tylu facetów, którzy nie wiedzą, co jest czym; wystarczy, że suki lubią mocne dźwięki; kiedy proszą o wzmacniacz, to proszą ponętnie; jedna z panienek wychodzi wcześniej, przeszukuje ruiny i mamrocze: tam, w środku są jeszcze suki. udają zwierzątka przewracające oczami w takt piosenki. ale w jakim celu wygibasy, skoro skończą wywąchane przez psy przy śmietniku, z podciągniętą sukienką? i będziemy to wszystko sobie tłumaczyć: tej nocy wiało.
f.isia Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawy "widoczek" ;)
bad trip Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Z przyjemnością. Jednak mam wrażenie, że opisujesz cudzy świat, albo dorosłeś przedwcześnie:) Pozdro.
pawel13 Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 :) trudno powiedzieć, czy to mój świat. myślę, że w dużej mierze tak. jakie środowisko, taki człowiek. w tym momencie mam już 15 lat, a ten rok, czy dwa to jednak w moim wieku robi diametralną różnicę ;)
bad trip Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj trzeba uważać z tym konformizmem, trzeba zaglądać do środka. chciałbym przeprosić, chyba spojrzałem na Ciebie przez pryzmat własnych doświadczeń, zapominając przy tym, że każdy wzrasta na swój sposób.
pawel13 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 przepraszam, w którym miejscu konformizm? :)
bad trip Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "jakie środowisko, taki człowiek. " gdyby tak było to mnie tutaj by nie było, a czort wie, czy bym był w ogóle:) :)
pawel13 Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 nie o to chodziło mi do końca, a sformułowałem niefortunnie: środowisko kształtuje człowieka, a u mnie jest środowisko jakie w tym wierszu. ja do niego nie należę, ale ono mnie otacza.
Rekomendowane odpowiedzi