Karol Samsel Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Chciałbym Was wszystkich serdecznie zaprosić na wieczór autorski promujący mój nowy zbiór wierszy pt. "Manetekefar" (Nowy Świat, 2009). Będzie mi bardzo miło Was gościć. Dziś zapraszam do mojego rodzinnego miasta, Ostrołęki, ale spotkania promocyjne odbędą się również w Warszawie. Więcej informacji: www.karol-samsel.blogspot.com/2009/05/manetekefar.html
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 nareszcie Ostrołęcczanin dobrze piszący gratuluję
Karol Samsel Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Tomaszu, jeszcze pora bardzo przedpremierowa, w poniedziałek odbieram dopiero książki z drukarni. Za jakiś czas będą dostępne - najlepiej szukać w merlinie (tam będą cały czas) lub w empikach. Dziękuję, Messalinie:). Przydałaby się w Ostrołęce restauracja tego, co działo się tu kiedyś - pismo "Pracownia", ważne debiuty np. Mariusz Grzebalski... Trzeba mieć nadzieję. Pozdrawiam.
Karol Samsel Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Dziękuję bardzo, no niestety - wiem, północne Mazowsze, na pewno kawałek drogi trzeba przebyć. Obiecuję dać znać, kiedy tylko książka pojawi się w sprzedaży. A tymczasem dobrej nocy.
Mr._Żubr Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Czekam na wieczór w W-wie. Pozdro i gratulacje.
Karol Samsel Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Dziękuję. No i - zatem - do zobaczenia:).
Espena_Sway Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 hehe, gratulacje z racji wydania tomiku +) ciężko w tych czasach zaistnieć ;P pozdrawiam Karolina
Karol Samsel Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Dziękuję, Karolinko. Cieszę się, że wreszcie przystanek:). Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi