Luthien_Alcarin Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Przygotuj się na zimę - szczelny termos. brak smutku nad migracją bocianów do nieba mieliśmy schody, otwarte drzwi i siebie – atmosfera na 36 i 6 - tyle o tobie. termicznie. fizycznie mam żal do pogodynek za zbyt długie nogi i że przeminęłam z wiatrem z burzami – że musi być do śmierciw szczęściu i chorobie wbrew sobie marzniemy - przymarznięci
Baba_Izba Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Bardzo mi się podoba, takie pisanie. Przy okazji przeczytałam inne Twoje; innym radzę - przeczytajcie - naprawdę dobre! Pozdrawiam - baba
Archie_J Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 "mam żal do pogodynek za zbyt długie nogi" - to bardzo :) Podoba mi się, aż mnie zmroziło :> Pozdr.
Magda_Tara Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaledwie przejrzałam "inne Twoje" :)) wrócę na pewno! naprawdę dobre! i ten też. :)
Norman_N. Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 rzeczywiście dobry, z małym wyjątkiem - schody do nieba - jakoś tak.
Toby Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 [quote]mam żal do pogodynek za zbyt długie nogi a ja mam żal do Kreta za jego robotę ;) a tak swoją drogą wiersz jest świetny
Amras_Elensar Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Trzymasz poziom;) Jak zawsze dobre!
Rekomendowane odpowiedzi