Wiesiek Drzewiecki Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Muzyka nam duszę unosi Skrzydeł dodaje nam sztuka Oko o obraz się prosi Ucho w powietrzu nut szuka Nie tylko chlebem żyjemy Czasami piękna szukamy Bez piękna kapcaniejemy Problemów tylko czekamy A kiedy otacza nas sztuka, Czy w myślach, czy w rzeczywistości, To radość do serca nam puka I świat gotów jesteś ugościć Szukajmy sztuki w nas samych! Szukajmy jej też wokół siebie! Bo to najmilsza ze znanych Ścieżek by znaleźć się w niebie
łysy taytanczyk Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 wieśku, wróżę ci ogromną karierę na stronach poezji org. Zdrówka
czuła-ja Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Nieco infantylny, ale uroczy:) Podoba mi się stwierdzenie "kacapniejemy";)
aluna Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Po co Wieśku te kropy ...daj czytelnikowi do własnego odbioru...zamykasz nam drogę do własnej interpretacji?!!! Pozbądź się ich ! A będzie dobrze! Powodzenia, serdeczności!
Wiesiek Drzewiecki Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Vox Populi, Vox Dei. Kropki usunięte. Zawsze byłem i jestem zwolennikiem wolności (chociaż nie jestem zwolennikiem samowoli) :-) Trochę infantylny? Nawet nie trochę. Ale tylko dzieci bywają na prawdę otwarte i szczere. Dlatego marzę by to moje wewnętrzne DZIECKO nigdy zbyt mocno nie zasypiało. Dziękuję za miłe słowa i za tak optymistyczną wróżbę. ;)
czuła-ja Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 +50 pkt za to Dziecko:) Kibicuję gorąco!
Rekomendowane odpowiedzi