Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie Bazylu bo ja mam problem :( Bo ja ani pana komentarzy ani wierszy nei rozumiem :(((
np. nie orzumiem o co cohdzi z tymi rymami, które się razpojawiają, raz nie.
pozdr. :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To będzie potrzebna duża ilość chusteczek, bo inaczej wszyscy się potopimy. Służę uprzejmie.  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @viola arvensis Ekstra, aż wrzucę na fb, pozdrowię, ale pewnie nawet nie poznam :) I w ogóle o ile to prawda, że ta akurat Artystka jest moją sąsiadką :) Dobrej nocy :) Dzięki. 
    • @Berenika97 Takie zwalenie na czynnik niezależny i już można poczuć się lepiej:). Dzięki za obecność. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To prawda takie dzieci mają złe życie i kupę problemów psychicznych. Ci moi znajomi też mieli. No i alkohol i narkotyki w dużych ilościach. Nic dobrego z nich nie wyrosło.     U mnie w centrum to tylko "Głos Ameryki" było słychać i to bardzo słabo. Trzeba było mieć dużo motywacji żeby z tego szumu coś wyłowić.   Zresztą tam raczej były poważne wiadomości. Nie przypominam sobie czegokolwiek o dzieciach prominentów.   Generalnie media alternatywne miały małe zasięgi. Plotki też były koordynowane i rozpowszechniane przez władzę. Głównie ORMO się tym zajmowało, a oni byli wszędzie. W każdym bloku przynajmniej jeden, W naszym kilkunastu. Na każdym piętrze. 
    • @Leszczym 

...a jak bys ją spotkał , topozdrów  ode mnie, bardzo lubię jej piosenki.    Aż Ci zadedykuję na dobranoc:  

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...