Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 ... niedojrzałe myśli ważą słowa  spojrzenia pełne oczekiwań  jak płytki strumień  wyglądający wody   słowa czekają na swój czas a on ... ... Pozdrawiam serdecznie  Miłego dnia   
    • @Berenika97 Pięknie  Życie to teatr. Inni jesteśmy dla dziecka, inni dla...inni gdy deszcz... To uroki życia.    Pozdrawiam serdecznie  Miłego dnia 
    • "Wrona,,   Kre-kre- kracze wrona palaczka  Pali tylko biernie ale ją to wykańcza   Gniazdo założyła pod dachem  Dobra lokalizacja  słońce nie grzeje latem Na zimę zaś śnieg nie sypie w oczy Tylko sąsiedztwo w nałogach ją chcę umoczyć   Gniazdko piękne sobie umorzyła Kredyt wzięła u gołębia w daktylach  Deweloper jej sprzedał Za bagatela daktyl od cala  Cena ideał  Ale na tym się zalety skończyły    Z początku nawet i odejść myślała  Zwłaszcza jak zmianę z kra na kre Zearejestrowała  Ale tak szczerze który głupi  Zostawiłby dom który dopiero kupił?     
    • Przeżyłem miłość   Przeżyłem tę prawdziwą   Tę, w trakcie której zmysły nikną   Zarówno ciepłą, jak i zimną   Przeżyłem ją raz   Raz oddałem serce   Raz oddałem te prawdziwe   Nigdy go nie odzyskałem   Więc kamieniem jestem   Pomnikiem miłości   Co w parku na pamiątkę stoi   Pomnikiem, na który gołębie srają   A który ludzi niepokoi   
    • A wrabia, to łza; loki - Nikola złota, i barwa.   A złota da rybka, jakby rada - to łza?    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...