Waldemar Talar Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 spacerując majowym sadem zauroczony barwą kwiatów traw oraz ich wonnościami wypaloną zapałką na denku pudełka napisał krótki wiersz po czym szybko je zamknął bo bał się ze wietrzyk który zaczął mocniej troszkę wiać pozbawi go jego wartości którą zamierzał uwolnić podczas długich jesienno zimowych wieczorów
teresa943 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 czy tam nie powinno być "zapałką'? - wypaloną zapałka? Umieć uchwycić piękno tego miesiąca zakochanych, to jak zamknąć je w pudełku zapałek (w sercu), by potem żyć tym urokiem maja w zimowe wieczory. Wyjmować je z pamięci, oglądać, podziwiać i wąchać wyobraźnią! Jakie wtedy piękne jest życie nawet gdy mróz i zawieja dobija się do samotnego okna. Piszesz tak prosto i ciepło, że przez to obrazy są jak prawdziwe. Właśnie pospacerowałam sobie z majem układającym wierszyk. Był bardzo sympatyczny :) Majowe pozdrowienia Waldku. Krysia
Magda_Tara Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 nie zgub tego pudełka :)) świetny pomysł cudne wykonanie pachnący wiersz bardzo podoba się :))
Waldemar Talar Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście iż zapałką . Miło że tak przychylnie odebrałaś ten wiersz. Wielkie dzięki za odwiedziny i kom.. miłego i pełnego sportowych emocji wieczoru życzę
Waldemar Talar Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za odwiedziny i za to podobanie. pogodnego wieczoru życzę
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 łał. jestem pod wrażeniem, takie właśnie, lekkie i stonowane podejście do wiersza powinno cechować autora - da się to wyczytać z treści. zdrówko, Jimmy edycja: wyczytać z treści - tautologia mi się trafiła
Waldemar Talar Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielkie dzięki za poświęcenie chwili i pochlebny kom. Jimmy. pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się iż zapachniało Ateno - podziękowanie za odwiedziny. pozd.
Toby Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 wypaloną zapałką na denku pudełka napisał krótki wiersz to jest najbardziej nośne, jak dla mnie :) ukłony
Baba_Izba Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 W zimowy wieczór otwieramy, i czary - mary, mamy maj! Przypomniało mi się pudełko z kolorowymi szkiełkami, zakopane wiele lat temu. Takie skojarzenie, a wiersz bardzo przemawiający, ładny! Serdecznie pozdrawiam - baba
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Świetne to pudełko Waldemarze dobrze takie mieć z ciekawą zawartością:) Miłego wieczoru
Waldemar Talar Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się iż hoc tyle... ale przypadło. Dzięki za wgląd i ukłony. udanego dnia życzę
Waldemar Talar Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - cieszę się iż spowodował to o czym powyżej napisałaś w kom. Dzięki za słowo przemawia i ładny ! Myślę że warto o takich chwilach pisać by później móc do nich wrócić... majowych wrażeń życzę
Waldemar Talar Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się Zbyszku że przypadło ci to małe skromne pudełko . Dzięki za odwiedziny . radości z majowego dnia życzę
Rekomendowane odpowiedzi