Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 czytać nie pytać skąd biorą papier ilu ludzi musiało podnieść dzwon z papieru ilu jeszcze nie puszcza Asia Aśka ty wzięłaś i masz mnie chciałbym ci napisać na udach całe stworzenie ściągać z niego jak uczniak dostawać szóstki w dziewiąte usta
Oxyvia Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 O, to do mojej imienniczki! Czyli dobrze trafiłeś, bo Joaśki są super! ;-D Dlaczego "w dziewiąte usta"? U nas we Warszawce na podstarzałe zalotniczki mówi się dość niegrzecznie: "stara dziewiątka" (zamiast "stara dziewa", co dawniej oznaczało starą pannę). Czy u Was we Wrocku też funkcjonuje takie określonko? Chyba nie chciałeś samookreślić Peela jako "starego dziewiątka"? ;-)
teresa943 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Rozbroiłeś mnie Jimmy. Fajnie "to" ująłeś lącznie z puentą :) Serdecznie pozdrawiam. Krysia
Toby Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Asia będzie zadowolona z wiersza :) ukłony :)
Waldemar Talar Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Skoro nas wiersz zadowolił to Asię na pewno. Fajnie waćpanu wyszło - duży plus od Waldka. miłego dzionka życzę
Rachel_Grass Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 mnie to się z Dziewiątymi wrotami. szczególnie, jak naświetlić te usta przez lampę z trzema szóstkami taki fajny, a tak niewielu czyta.
Almare Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 O, jak masz "emołszyny" to wiersz, jak się patrzy ! Te dziewiąte, nie dają spokoju. :) Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bynajmniej nie stare dziewiątko mi po głowie chodziło. dzięki, że wpadłaś, zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak banalnie ująłem, ale co tam. Super, że czytasz i zostawiasz ślady Krysiu, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi :) zdrówko i dzięki za wgląd, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Waldku za dużego plusa i dzionek, udał się. dobrej nocy i dzionka, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie dziewiąte wrota tylko usta ;P ale przyznam że lampa z trzema szóstkami brzmi dość karkołomnie i ogółem ludzie dzielą się na tych, którzy załapują i tych drugich. zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihi :) 9...8..7..6..5..4..3..2..1..0 i peace to takie odliczanie, bo ten tekst to raczej zabawa, zdróweczko, Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi