Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, można słuchać, owszem doorsów też słuchałem, ale jak zobaczyłem teksty to aż się przeraziłem co za schizy, odloty ten gość wypisywał, do tej pory jeźdźcy w burzy tylko refrenem mi zajeżdżają uwielbiam muzykę, ale niech ma kawałek polotu, ostatnio sobie włączam małą lady pank pamiętam jak ją jeszcze zapowiadali "za chwilę posłuchacie budki suflera", cie choroba, co na to Norysewicz? MN
Ewa_K. Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kto to taki ten Norysewicz?
Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 fabryka małp daje radę, a i nową płytką chyba nie pogardzę (widziałem tylko jedną piosenkę, taką zdziebko psychodeliczną jak na nich ;P) zdrówko Jimmy
vacker_flickan Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kto to taki ten Norysewicz? Polski mleczny brat Chucka Norrisa...
Messalin_Nagietka Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kto to taki ten Norysewicz? Polski mleczny brat Chucka Norrisa... ten od nornicy MN
vacker_flickan Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Polski mleczny brat Chucka Norrisa... ten od nornicy MN 20th Century VOLE
Rekomendowane odpowiedzi