Magnetowit_R. Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 dziś cię sponiewieram powycieram tobą brud tych kłamliwych sytuacji zliżesz posłusznie absurd z oczu zmęczonych syzyfowym równaniem pochyłości wyładuję magazynek ścierwa połkniętego w pędzie za czymś lub przed czymś nieistotnym dziś chcę zniszczyć coś pięknego upodlić się za kompromisy
aluna Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Cały zajmuje! Tylko to... ...syzyfowym równaniem pochyłości...? Daje do myślenia? Pozdrawiam!
BARBARA_JANAS Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ze ścierwem przesadziłeś...;) ale reszta całkiem,całkiem... Pozdrawiam
Magnetowit_R. Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co zły, co zły....że wyżywa stresy na psie a potem rzyga fastfoodami to zły?:D znerwicowany megalomaniak, jak wielu z nas;) aluna to równanie pochyłości to inaczej walka z wiatrakami, debilna praca nie mająca końca, niemożność osiągnięcia celu, efektu.
LadyC Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Myślę, że plusy przy takim 'ścierwie' to przegięcie Albo ja się nie znam. Możliwe obie wersje LadyC
Magnetowit_R. Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dezorientacja czytelnika ukłonem w mą stronę
adam_bubak Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 człowiek napisze ścierwo i od razu wąty - nie rozumiem Ja myślę, że przydałaby mu się wyraźniejsza, taka naprawdę dobra pointa. Bo to jeden z takich wierszy, a tak jest zmierzanie do czegoś, ale bez osiągnięcia ostatecznej satysfakcji. Czyli całkiem niezły seks, ale bez orgazmu :D +/- cytując klasyka ;) Pozdrawiam Adam
LadyC Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dezorientacja czytelnika ukłonem w mą stronę Hehe, A niech tam i tak będzie - ukłony i ode mnie :)
H.Lecter Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Poetyka graffiti - wyraziście, efekciarsko i powierzchownie. Tytułowe płaszczyzny, to jedynie szablony zachlapane ścierwem w sprayu. Słabo.
emil_grabicz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Umiejętność "pójścia" na kompromis jest wielką sztuką i wartościowym wyróżnikiem człowieczeństwa, ale rozumiem, że ścierwo zasłużyło, by zostać padliną. Mądre kruki trzymają w dziobach ser, więc rozdziobią nas sępy. Jest w tym sporo autoporachunków, których można uniknąć - wystarczy przestać się oszukiwać. Zresztą samego siebie jest trudno oszukać. Kto potrafi, ten musi kiedyś eksplodować, jak peel. Pozdrawiam :)
f.isia Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. per wera, czy jakoś tak.... ;) -fi
Rekomendowane odpowiedzi