Katarzyna Leoniewska Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 odgarniam z czoła wielokrotność nie jestem jeszcze dziś zmęczona żeby tylko zdążyć kochać przed północą czuć błękit w zagięciu szyi w ciemności wyjawić każdy nadmiar rzęsami omiatając szachownicę spojrzeń by ranek nie kłócił się z milczeniem
Agata_Lebek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W nocy brzmi lepiej ;) Pozdrawiam.
BARBARA_JANAS Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam za ingerencję ... odgarniam z czoła wielokrotność nie jestem zmęczona aby zdążyć kochać przed północą czuć błękit w zagięciu szyi nadmiar rzęs by ranek nie kłócił się z milczeniem Jakoś tak bym pokombinowała... Serdecznie
Magnetowit_R. Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 zrobić zrobić zrobić: zdążyć, kochać, czuć, wyjawić....zawoluował bym bardziej, ze schematu uciekłaś rzęsami omiatając szachownicę spojrzeń pozdr
f.isia Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdaje mi się, że w tym tekście jest nadmiar słów w stosunku do treści pozdrawiam
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zależy co widzi się w treści? Jeśli tylko i wyłącznie "schematyczną treść" - to bardzo możliwe ;)
f.isia Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na szachownicy spojrzeń.... jedna gałka (oczna) drugiej gałce może dać - mata oj, niebezpieczne.... ale przyznaję, treściwe ;)
Judyt Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 fajno,można by się zamyślić,J.
LadyC Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No nie widzi mi się jakoś LadyC
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 za wielokrotność, za północ, błękit w zagięciu szyi, za wyjawienie nadmiaru, szachownicę spojrzeń i milczący-niemilczący ranek - plus! ;
Emu Rouge Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 jakoś mi się tak średnio... banał trochę, trochę pustosłowie... niemniej pozdr serdecznie:) aga
Rekomendowane odpowiedzi