Alex Arnodin Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Woda, ta jedyna najśmielsza ta co od śmierci silniejsza Ze smutku najpiękniejsza Naj śmielsza Ta co dźeiwk jej strachj rodzi Ta co smutek i rozpacz łagodzi Już wody płynie rzeka Juz smutek sam nieczeka By umrzeć w smaku rozpaczy By zginac z kroplą wodnej smaczy A ona cicho niczym śpiew syreny Mówiu głosem wodnej Aleji Rozkoszuj się mną Żyj mną pozwul mi życ tobą Ja tobą ty mną I odejść poraz pierwszy z ostatnich ostatni Kochaj się mną pragne Cie
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kicz nad kicze... do tego literówki... Tera
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no i zmuszony zostałem: o malo co się nie popłakałem ze smiechu...sory, ale jak przeczytałem: "Ta co dźeiwk jej strachj rodzi"... wiersz jest słaby, ale jak ktosw dodatku wali bład na błedzie, to moze lepiej żeby poznał reakcję jaką to wywołuje..
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czuję jak mi mózg rozmaka od tego lania wody :/
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 proponuję autorowi wiersza o douczenie się poprawności pisania, programy (edytory) do pisania potrafią literówki wyłapać, poza tym strasznie, ostania strofa woła o pomstę do niebios, same zaimki (mną, mną, mną -> wrrrrrrrrr!!!!!!!!) Pozdrawiam, Kai Fist [sub]Tekst był edytowany przez Kai Fist dnia 23-07-2004 23:38.[/sub]
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja sobie i tak na pamiątkę zostawię :))
Rekomendowane odpowiedzi