Bernadetta1 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 już zapakowany nie było tego dużo nie będzie mi ciążył wrzynając się w ramiona fotografia podarta na pół papieros nadpalony resztką optymizmu do osobnej przegródki włożyłam słowa trzymane kurczowo na smyczy chyba się nie zagryzą
teresa943 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 "twarda" decyzja...najtrudniej z tymi słowami nawet na smyczy, zwykle "ujadają"; serdecznie pozdrawiam Beatko :) Krysia
Baba_Izba Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Moim zdaniem piękny wiersz, oddający moment realizacji bardzo ważnej w życiu decyzji peelki. Dla mnie jest przykładem; jak należy pisać zwięźle, bez patosu, bez egzaltacji, tak zwyczajnie a jednocześnie używając odpowiednio dobranych słów i określeń, poruszyć, wzruszyć. Serdecznie pozdrawiam - baba
Bernadetta1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Krysiu:)jak na mnie krótki ten wiersz wyszedł i takie miałam mieszane odczucia:)pozdr
Bernadetta1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki babbo kochana:) a czy Ty czasem w okolice Krakowa sie nie zapedzisz?;):):)pozdr.
Baba_Izba Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba się domyślam, chętnie bym posłuchała, ale jestem uwiązana w środku Polski (w domu), niestety, ale dzięki! - heeej!
Bernadetta1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba się domyślam, chętnie bym posłuchała, ale jestem uwiązana w środku Polski (w domu), niestety, ale dzięki! - heeej! jakby co to masz zaproszenie:):)pozdrówki
Rachel_Grass Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 zatęskniłam za Twoimi rymami, tyle powiem ;)
Bernadetta1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm no to moze cos pomyslę:);)
Danka Kot Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
Bernadetta1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam i dzieki:):)
adam_bubak Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 sam nie wiem, bo nie ma się do czego przyczepić, dobry wiersz, tylko ten plecak to mi od razu z piosenką turystyczną i nie potrafię przestać, za co ogromnie przepraszam, a przyszedłem o tym zupełnie bez sensu powiedzieć, bo podoba mi się ten wiersz. Jego zwięzłość, ale bez enigmatycznej hasłowości. Dla mnie taki szkic na rozstanie - dobre. więc ja może sobie po prostu zamienię na walizkę Pozdrawiam :) Adam
Bernadetta1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki:) chyba walizka tez jest zbyt dosłownie. Tytul musze zmienic fakt- tylko mi nic nie przychodzi do głowy:)pozdrawiam Beata
idan Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Bardzo treściwie. Z początku myślałam, że mi się nie spodoba, ale jednak.
Ewa_Kos Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba się domyślam, chętnie bym posłuchała, ale jestem uwiązana w środku Polski (w domu), niestety, ale dzięki! - heeej! w wielkiejpolsce może uwiązana?
Ewa_Kos Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh! bardzo fajny i zwięzły a jednak przywodzi na myśl lato które czeka nie zagryzajmy zakończenie superowe!:)) Pozdr. serde. :)) Ewa.
Bernadetta1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi:)pozdrawiam:)
Bernadetta1 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh! bardzo fajny i zwięzły a jednak przywodzi na myśl lato które czeka nie zagryzajmy zakończenie superowe!:)) Pozdr. serde. :)) Ewa. witaj Ewus:)zawsze jest jakies jutro;)pozdrówki
a._mrozinski Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ładne. Tylko czy papieros potrzebny? papierosy trochę już wyświechtane w poezji. Arek
Bernadetta1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Arku:)w sumie masz rację, tak jakos przyszedł mi ten papieros do głowy:)pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi