Grażyna_Kudła Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 w pieczarze szuflady pgrzebałam wszystkie niewypowiedziane do ciebie złożone na ozdobnym teraz zmurszałym papierze jak woń bukietu po marmurowej płycie stolika zapachem minionego spływające do kopert słowa natrętnie kuszące uciszyłam dwoma obrotami klucza schowam go za oknem następny niewysłany oddam do kremacji
Pablo_Pikaso Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 PS ja bym chętnie poczytał szacuneczek
bazyl_prost Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 ja i tak jestem przeciwny kremacji dobrze że tylko papier na prawdę to dewastacja kości
Pablo_Pikaso Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w grobie kości też niszczeją, jeszcze te robale chyba, że miałeś na myśli profanację szacuneczek
aluna Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Dla mnie cały wymowny ...co za różnica...?! Serdecznie!
Danka Kot Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
LadyC Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -----> uff ;) Pozdrawiam LadyC PS A z tą kremacją to rzeczywiście kłopot Palić czy gnić - oto jest pytanie ;)
teresa943 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 następny niewysłany oddam do kremacji Czyżby Peelka chciała spalić ostatni z niewysłanych? Może szkoda? Takie gromadzone w szufladzie mogą być doskonałym materiałem na liryki :) Podoba się. Pozdrawiam Grażynko :) Krysia
okruszek i orzeszek Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Wspomnienia (niespełnione marzenia) natrętnie powracają mimo zamknięcia; często ożywają w poezji. Po co palić? Serdecznie pozdrawiamy :)
Pablo_Pikaso Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -----> uff ;) Pozdrawiam LadyC PS A z tą kremacją to rzeczywiście kłopot Palić czy gnić - oto jest pytanie ;) po takim przetasakowniu to trudno zrozumieć przesłanie ja wiem o co śmiga, bo podchodzę do poezji bez toporka dlatego na początku napisałem, że bym czytał (nie szatkował pani LadyC) jeśli ktoś opatrznie odebrał, to żal moja wypowiedż do pana bazyla nie dotyczyła wiersza wiersz OK szacuneczek
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, to tylko papier Pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Alunko dla mnie to też bez różnicy Pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Danko za czytanie i... ciekawe Pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -----> uff ;) Dziękuję za czytanie i poświęcenie czasu trochę uszczknęłam z Pozdrawiam Pozdrawiam LadyC PS A z tą kremacją to rzeczywiście kłopot Palić czy gnić - oto jest pytanie ;)
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -----> uff ;) Pablo, Pablo, trochę zawracasz Wisłę kijem, ale lubię Twoje wpisy ps szatkownica czasem okazuje się nieodzowna, przekonałam się w czasie przedświątecznym Dziękuję za OK Pozdrawiam i też szacuneczek Pozdrawiam LadyC PS A z tą kremacją to rzeczywiście kłopot Palić czy gnić - oto jest pytanie ;) po takim przetasakowniu to trudno zrozumieć przesłanie ja wiem o co śmiga, bo podchodzę do poezji bez toporka dlatego na początku napisałem, że bym czytał (nie szatkował pani LadyC) jeśli ktoś opatrznie odebrał, to żal moja wypowiedż do pana bazyla nie dotyczyła wiersza wiersz OK szacuneczek
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Krysiu za czytanie i zachętę do pisania Z tym wierszem, rzeczywiście wyciągnięty z szuflady i ma swoją historię związaną z zamiarem rezygnacji, ale to było dawno... Pozdrawiam serdecznie Grażyna
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak okruszku i orzeszku macie rację, chociaż nieraz przychodzą takie zamiary Dziękuję za czytanie i wpis Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi