bad trip Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 w naszym serialu nie było innych aktorów, tylko my, prawdziwi jak na pierwszej randce. wieczorami pieprzyliśmy się rutynowo, a od słowa "kocham" słońce zaświeciło jaśniej. przed ołtarzem wielki krok na nowej ścieżce, "Tak, Tak"- kto by wówczas myślał, że obrączki mogą parzyć w palce, a skóra straci świeżość, że nie wystarczą pozycje z poradników życia. gdzieś na Costa Brava, hollywoodzki ratownik pilnuje plaży, pod parasolem w szklance wirują kolory. daleko stąd jest trawnik zarośnięty i mąż trenujący przed ekranem piwny mięsień. dans buda. opalenizna wygląda super, czarne stringi, białe spodnie opinają pupę, jej piersi to piersi bogini. zapomina- święty węzeł rozwiązał się jak sznurek bikini:) - tato, tato, listonosz przyniósł pocztówkę od mamy, popatrz tam są palmy, piasek i muzeum Salvadora Dali.
paper_doll Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Tylko to: " gdzieś na Costa Brava, hollywoodzki ratownik pilnuje plaży, pod parasolem w szklance wirują kolory. daleko stąd jest trawnik zarośnięty i mąż trenujący przed ekranem" - celowo bez mięśnia, bo to już lekko upada. Reszta, moim zdaniem, niekoniecznie. Są momenty, ale więcej jest tych nieładnych, odrobinę wyświechtanych, ukierunkowanych. Pozostawia pewien niesmak, bo zamysł jest dobry, ale tekst trąca kawanaławizmem. P.
bad trip Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to żart, trzeba czytać z przymrużeniem:) pzdr.
mały_dzielny_toster Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ja tam wolę dobre żarty, ten nie jest w moim guście. Ale minus jest tylko dlatego, że to nie jest dział na żarty. Pozdrawiam.
LadyC Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Podobnie jak paper_doll Nie skreśliłabym całości ale może się jednak pobawić trochę słowami? Pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 a mnie zniechęcił tytuł MN
bad trip Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dzięki za uwagi. pzdr.
H.Lecter Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to żart, trzeba czytać z przymrużeniem:) pzdr. Próbowałem, nie wyszło...
bad trip Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to żart, trzeba czytać z przymrużeniem:) pzdr. Próbowałem, nie wyszło... trudno, może następnym razem:)
Rekomendowane odpowiedzi