BlackSoul Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 płynną watą szklaną zalewam oczy nabywam nowej ostrości widzenia patrzę w głąb pomieszczeń rysując podświadomie długość ścian hotelowych na wyłączność ty - fotelowy bury kot leniący się całorocznie a ja ? tylko okresowo
Almare Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 nie ma płynnej waty szklanej to dziwoląg i zrezygnuj jeżeli powiesz: posypuję oczy pokruszoną watą szklaną, to będzie to dostatecznie przerażające. płynną watą szklaną zalewam oczy nabywam nowej ostrości widzenia patrzę w głąb pomieszczeń napisz, co widzisz, a nie rysuj w poświadomości - przenikasz wzrokiem ściany; dokończ konsekwentnie obraz. rysując podświadomie długość ścian hotelowych---> to jest niedobre na wyłączność ty - fotelowy bury kot leniący się całorocznie a ja ? tylko okresowo bardzo blisko - hotelow/ fotelowy - rymujesz? zaczęłaś wiersz drpieżnie, przerażająco, a kończysz: kici kici... a chciałoby się ( bo ciekawość wielka), co peel zobaczył jak wyostrzył sobie wzrok. może zobaczył coś, czego ja nie widzę. dokonał bowiem z watą szklaną wielkiej rzeczy. a tu kici, kici. :) wierszowi mówię - nie!
Grażyna_Kudła Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może dobrze, że początek rozbudza ciekawość, ale czasem gdy się zdejmie różowe okulary, czy nawet przetrze oczy, to zobaczy się coś całkiem banalnego O płynnej wacie szklanej myślałam, że chodzi ołzy, które też pieką w oczy, a przez które patrząc, nabywa się nowej (niekoniecznie lepszej) ostrości widzenia Tak to po swojemu odebrałam Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi