Almare Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Dziewczyny, kobiety i panie, pozdrawiam świątecznie, jajecznie, lirycznie, entuzjastycznie, i oczywiście świetliście. Bo już tuż, tuż - zieloną parą buchną liście: buch, buch! Coś świśnie, może ptak? I... coś uciśnie: o tu, o tak - da znak, że wiosna, że raj - tylko dla was – wasz zakochany maj! :))
Magda_Tara Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 a z majem... Almare kusi zielonym rajem niech trwa "tuż tuż" i niech nie przyjdzie "już" :* :*
Almare Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. napisałem wierszyk w imieniu każdego maja z jakim jesteście, akualnie. piszę aktualnie, bo wszystko się zmienia, a szczególnie - la donna e mobile - a szczególnie wiosną. wiosną, bowiem, wszystko może się zdarzyć bez ostrzeżenia. Ole!
Fanaberka Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Wystrzałowy wierszyk. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Się poczuwam i dziękuję za życzenia. Pozdrawiam. :-)
Almare Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo proszę i też pozdrawiam; o ile maj, nie ma nic na przeciw. :))
M._Krzywak Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No i co ja tutaj powarsztatuje, jak gra i buczy? Bomba, wiosenna bomba. Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 uśmiechnięcie(: serdecznie J. dziękuję
Almare Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w ramach MWL (Męskie Wsparci Liryczne) podsyłam przeróbeczkę to wyrecytowania w jakimś specjalnym momencie :))Tylko dla ciebie... Chcę cię dziś... przywitać wyjątkowo lirycznie, świątecznie, bajecznie, kolorowo, entuzjastycznie, i oczywiście świetliście. Bo już tuż, tuż - zieloną parą buchną liście: buch, buch! Coś świśnie, może ptak? I...coś uciśnie: o tu, o tak - da znak, że wiosna, że raj - tylko dla ciebie – zawsze zakochany Michał! wiem, w liczbie mnogiej ( wersja podstawowa) wierszyk ma więcej mocy - jest bardziej prawdziwy, bliżej prawd natury. :)))
Almare Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też dziękuję; i uśmiecham, uśmiecham, uśmiecham...
teresa943 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 bardzo dziękuję...i wzajemnie :) :)
Rekomendowane odpowiedzi