ula Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 chcę leżeć i mieć wokół wrzos żeby dotrzymać mu towarzystwa w samotności popołudnie koniecznie herbaciane skryłabym się i podsłuchiwała pszczoły całujące kwiaty rozpraszałby zapachy bursztynowe na czubku nosa oddech wiatru jak motyl na wilgotnym kamieniu chłodziłabym zmysły chcę leżeć we wrzosie jak w wannie tak ładnie lub trumnie
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak wg mnie to wygląda zdrówko, Jimmy ps składny wiersz, obrazowy
Toby Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 to ja też zrobię tłok bo warto :), a te "pszczoły całujące kwiaty" to... to już w ogóle :)) och :)
Rachel_Grass Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jimmy ładnie zaakcentował trumnę, wyprzysłówkował ją. radzę skorzystać ;)
ula Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to na pewno, tak to miało być, ale Jimmy wymienił słówko i teraz nie ma wątpliwości:)
ula Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zastosuję się, dziękuję:) pocałunki na pewno znikają, trochę to zbyt romantyczne:D
ula Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wizytę:)) ale och nie będzie, bo całowanie pewnie wyleci;)
Rekomendowane odpowiedzi