Mr._Żubr Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 wspinasz się po górach zaangażowania to lewą to prawą stroną ja zjeżdżam na sankach płyniesz rzeką autopromocji mijamy się kiedy biegnę brzegiem podam ci gałąź kiedy ugrzęźniesz myśląc o tych wszystkich rzeczach które mogłeś robić zamiast zdobywać powiatowe dyplomy mogłeś leżeć tyłkiem do góry lub do góry brzuchem oglądać filmy z bruce'em lee udawać podrywacza ćwiczyć percepcję śmiać się do liści patrzeć na ludzi ale akurat musiałeś dać się wychowac
Pablo_Pikaso Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak mi się to kojarzy z karierą niezdecydowanego polityka, to lewa, to znów prawa Lepiej, żeby leżał do góry brzuchem, bo nic dobrego zdziała Szcuneczek
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 świetny wiersz. i to bez jaj, nowi piszą kosz, bo mało czytają, nie kłopocz się zdrówko Jimmy
Mr._Żubr Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak mi się to kojarzy z karierą niezdecydowanego polityka, to lewa, to znów prawa Lepiej, żeby leżał do góry brzuchem, bo nic dobrego zdziała Szcuneczek Serio?
Mr._Żubr Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za trzy.
Mr._Żubr Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mówiąc szczerze - nie spodziewałbym się. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi