bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 [Użytkownik zbanowany, papa]
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 The copyright details are not to be remored from the bottom of this page. Tyle tylko umiesz z angielszczyzny żałosne, ale jak na ,, papierową lalkę" to i tak dobrze sobie radzisz. Jednak bardziej przydatna byś była jako gumowa w kształcie małpy, ponoć jest teraz na nie trend. serdecznie be paper_doll @@ bottom
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zależy z której strony patrzeć, jak na poezję w tym dziale, to bardzo żałosne aż o pomstę do niebios trzeba wołać serdecznie bestia
Magnetowit_R. Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 po co się odgryzać? wiersz jest słaaaaby aż boli jego czytanie. forma jak szkolny mundurek treść pretensjonalna do bólu, wyświechtane łabędzie. jak na zadanie w II klasie podstawówki. mój wiersz poniżej też wciry zbiera. bywa.
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. P Toster może jasniej , to że pisać nie umiesz to ja wiem. Nie potrafisz napisać prostego zdania, co mówić o poezji? T T K I D T B J S jak posiadasz trochę wiedzy w co wątpię to dojdziesz do tego skrótu. Ten trądzik be
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Magnetowid R mnie wcale to nie boli proszę o uzasadnienie wiedzą swojej krytyki, a w Szkole Podstawowej potrzeba dla dzieci wierszy, tylko tyle
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 P Lecter tutaj bez komentarza, gdyż już znamy zadufanie, jak i kosz to już oklepany frazes i powoli staje się nudny, ale cóz jak brakuje weny, to i kran dobry i kantyczka:kap, kap ,kap be
paper_doll Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, to lepsze od wiersza :D P.
mały_dzielny_toster Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziecko. Nie wiem co Ci dolega, różne są teraz choroby, ale nie myśl sobie że tymi żałosnymi hasełkami mnie sprowokujesz. Zmykaj do szkoły, pewnie czeka Cię w tym roku I komunia Święta. Ech, podstawówka...
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Magnetowit R ,,wyświechtany łabędź" jest symbolem: szlachetności, godności, poezji, wieczności, więc jak najbardziej pasuje do tego przekazu pod każdą postacią i właśnie ten ptak jest w tym wierszu celowo wpisany jako symbol, ale to tylko kwestia wiedzy serdecznie bestia
paper_doll Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to co? Młodzieżowy bunt :) Każdy kiedyś zrobił z siebie idiotę. Ja tam się ubawiłam :) Prowokuje, odrobinę nieudolnie. Może w ten sposób odnajdzie swoje prawdziwe ja... ;) Pozdrawiam i macham gumową rączką oraz małpim (TRENDY!) ogonkiem, p.
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 P Toster na tyczki nie chodziliśmy , wiec zachowaj umiar i godność, gdyż jak dla kogoś nie masz , to świadczy o Tobie, więc w myśl powiedzenia ,,Nie masz dla własnej osoby" be
Agata_Lebek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 "w kościelny dzwon uderza o modlitwę błagając. " A może o drobne ? Żenada.
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ,,Każdy kiedyś zrobił z siebie idiotę" może Pan(i) do każdych się zalicza, lecz niestety nie te pułapy i horyzonty odnośnie mojej osoby, a że Pan(i) to każdy, więc nie neguję tego. Już się sam P określiłeś be
paper_doll Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok, ok :) Uwaga na oddech :)
styks Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 co tam łabędzie!? kaczki to prawdziwi ptacy! pamiętajcie rodacy! :):):)
Rekomendowane odpowiedzi