Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ten chłopiec myje dłonie płynem do kafelek odkąd zabrakło mydła jest bardziej zaradny nikomu nie przeszkadza dobiegający od człowieka zapach umytej podłogi niewykluczone nawet że wszyscy mamy w tej kwestii powiązania z alkaidą cokolwiek złego dzieje się w mieście wieczorami zstępuję tu niebieska Kriszna która „doesn’t give that shit” ma sześć rąk faszeruje chłopca zdrową żywnością i dotyka wszystkimi sześcioma faszeruje i nie poprzestaje na dotykaniu zapach pokłonów poznaje się na języku bogini to język wyznawcy
BARBARA_JANAS Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ujął mnie klimat i historia...wieloznaczość pozbawiona interpunkcji pobudza. Ten język bogini skojarzył mi się z moją Metro Polią... i jest coś na rzeczy, przynajmniej dla mnie -to jakby środek mojej historii... Fajnie zamieszałeś... Bardzo na tak... Pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Już zaglądam do Ciebie, ciekawe, że mówisz, że się wpasowałem. zdrówko Jimmy
zak stanisława Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 JImmy, dokonałeś wielkiego skoku bardzo misie podoba ten Jimmy cmook
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. potrafię tylko tiptopkami ;) dzięki Sławo Jimmy
emil_grabicz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nie bardzo umiem skomentować tego zapisu. Jakiś chaos mnie dopada, ale szybko od podłogi trafiłeś do bogów. A płyn chyba do kafelków, ale jeżeli to zamierzona zmiana, to się nie czepiam, bo ze słowem w poezji można robić różne dziwne rzeczy. Pozdrawiam :)
Marcin Gałkowski Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 jakoś te kafelki etc. do mnie nie trafiają, alkaida też nie bardzo. ale od trzeciej do końca jest bardzo dobrze. podobuje się jako całość, ma coś w sobie. pozdr
Rachel_Grass Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ma w sobie urok leniwego kadru, złapanego mimochodem, opisanego punktowo, żeby czytelnik mógł wiercić głębiej w domysłach. ładne :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Boje sie.
Ruffle_puffle Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jakoś nie przekonuje mnie część do alkaidy. Potem jest fajnie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaciekawia, pozdrawiam Jimmy.
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie czepiasz się, ale świadomie użyłem nieco kolokwialnej odmiany. pasowała do peela. dzięki i zdrowie Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to wszystko się dzieje, więc pomyślałem, że pluralizmu musi wystarczyć na małe i wielkie sprawy zdrówko i dzięki, że wpadłeś Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie o taki wycinek mi chodziło przy pisaniu, jej, fajnie jest to wyczytać od Ciebie, zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Boje sie. słusznie
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. patrz odpowiedź do Marcina, dziwne, że to powtarzasz (to musi być w tym jakaś prawda) zdrówko i dzięki Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Więcej słów mi nie trzeba, za twoją akredytację wystarczą wiersze. zdrówko Jimmy
Mr._Żubr Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Czwarty wers mi nie pasuje, mam wrażenie, jakby przyszedł Ci do głowy tak sobie, w trakcie pisania. W szóstym literówka. Poza tym, dobry wiersz, wciąga. Wrócę.
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Możliwe, rzeczywiście, jesteś trzecią osobą, która zwróciła uwagę. Coś w tym jest, postaram się w przyszłości unikać takich dysonansów fajnie, że chcesz wracać Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi