aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 trochę soli pieprzu szczypta lubczyku i bazylii kropelki cytrynowego soku przelane słodyczą bez smaku aż dziwne zawsze lubiłeś miks dzisiaj dam psu nie dla mnie gorycz
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dodaj mu wilczej jagody :D
teresa943 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorki, zachęciłaś do miksowaniatrochę soli pieprzu szczypta lubczyka i bazylii kropelki soku cytryny przelane słodyczą bez smaku aż dziwne zawsze lubiłeś miks dzisiaj dam psu nie dla mnie gorycz Ja tylko tak sobie, ale jeśli się na coś przyda... Pozdrawiam serdecznie :)
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorki, zachęciłaś do miksowaniatrochę soli pieprzu szczypta lubczyka i bazylii kropelki soku cytryny przelane słodyczą bez smaku aż dziwne zawsze lubiłeś miks dzisiaj dam psu nie dla mnie gorycz Ja tylko tak sobie, ale jeśli się na coś przyda... Pozdrawiam serdecznie :) teraz jest strawne :D
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorki, zachęciłaś do miksowaniatrochę soli pieprzu szczypta lubczyka i bazylii kropelki soku cytryny przelane słodyczą bez smaku aż dziwne zawsze lubiłeś miks dzisiaj dam psu nie dla mnie gorycz Ja tylko tak sobie, ale jeśli się na coś przyda... Pozdrawiam serdecznie :) Krysiu zabieram cały bo pisałam na "gorąco"...taka za.....!Tylko smaczny te barszczyk...jak zawsze! Uściski!
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorki, zachęciłaś do miksowaniatrochę soli pieprzu szczypta lubczyka i bazylii kropelki soku cytryny przelane słodyczą bez smaku aż dziwne zawsze lubiłeś miks dzisiaj dam psu nie dla mnie gorycz Ja tylko tak sobie, ale jeśli się na coś przyda... Pozdrawiam serdecznie :) teraz jest strawne :D Doooobry pomysł Jagódko!Chyba tak zrobię! Uściski!
Jan Rodak Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Którego przepisu mam się trzymać, bo się pogubiłem. Bardzo smaaaaczne- dziekuję. Dobrze gotujesz! Miłego
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Jakiego zechcesz ....ważne Rodaku by smakowało! Pozdrowionka!
krowa Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 aż zgłodniałem po przeczytaniu tego cuda :)
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Nie przesadzaj krowo...! Pozrdowionka!
Jan Rodak Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wybrałem ten najbardziej pikantny. Janek pozdrawiam serdzecznie
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Oż Ty Janku marzycielu! Pozdrawiam!
Wałodzia Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Tak jak myślałem - "lubczyku". Sok z cytryny. Nie czepiam się - jest po prostu "cytrynowy" i z czegoś... Może zamiast "słodyczą", napisać "czymś / bez smaku"? I "gorycz nie dla języka"? Bardzo mi się podoba ta ingrediencyjna poezja. Pozdrawiam:) PS Lubczyk? www.so.pwn.pl
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Dzięki Wałodzia za wizytę poprawiałam , a jakże ...jak już pisałam ....wiersz na gorąco ...! Dzięki za podobanie...!A ta gorycz dla mnie nie na języku! Pozdrawiam!
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Napisane ze smakiem. ;) Jak dla mnie ok, zjadłem z przyjemnością choć mam za wysoki "chorysterol".(łakomstwo) Pozdrawiam jak zwykle niezwykle KKK
bestia be Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Ciekawy przepis lecz w gotowaniu nie jestem zbyt dobry, ale na tym polega droga do sławy, tylko bez cykuty ale ze szczwołem:):) serdecznie bestia
Bernadetta1 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 zachecająco zmiksowane:)i niezłe:)pozdr
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Krzysztofie ...za ! Pozdrowionka!
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za czytanie Droga bestio ...?!Ho ...ho...!Cykuta i szczwół są równie trujące ...broń Boże z tym...! Pozdrawiam z lubczykiem!
aluna Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo za zachęcająco...Bernadetto! Słonecznie!
Rekomendowane odpowiedzi