Tova_Brink Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 śledź mnie w śmietanie dysput może skapnie conieco do twojej miski a druga półkula przyklaśnie tej wizycie byłem kiedyś anemikiem nie płakałem za śmieciarkami wysyłanymi z całym dobytkiem Niczego kaloryczne bomby na wagę rozdawane w bibliotekach odkładałem do spleśnięcia ze ścian schodzi Blue Curacao ząb mądrości jest niezdecydowany kobieta mnie bije Niczem
emil_grabicz Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Piszesz zupełnie inaczej niż ja. Teraz lepiej zrozumiałem Twój komentarz u mnie. Trudno będzie nam się "spodobać". Pozdrawiam :)
Tova_Brink Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 ja się nie chcę "podobać" wierszami zawsze i wszystkim zależy mi na ulepszaniu swojej świadomości słowa :-]
Ewel K Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Mi się podoba, szczególnie kursywa (choć dałabym tam "nieco" prędzej) ;)
Wilcza Jagoda Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdr, JW>
Norman_N. Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 a ja bym inwersję tu wkręcił wtedy byłoby śledziowo co nie znaczy, że nie IQ -owo, moze takśledź w śmietanie dysput mnie może skapnie co nieco do twojej miski a druga półkula przyklaśnie tej wizycie no i to spleśnięcie oślepia
mały_dzielny_toster Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi