Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @piąteprzezdziesiąte Wybaczam i dziękuję. Wiesz metoda jest dość prosta, chodzę z flamastrem po osiedlu i maluję na pewnej ścianie napisy i wtedy jest rodzaj wiarygodności być może, że piosenka jakby oddaje to co robię :))
    • @Marek.zak1   to miło mi bardzo Marku:)   pozdrawiam serdecznie:)            
    • @wiedźma   to jest taki wiersz który nie opisuje nocy tylko ją wykonuje na mnie jak operację bez znieczulenia i potem  zostawia mnie z jedną myślą jak z jedyną ocalałą koscią.     tu się dzieje bardzo precyzyjna alchemia rozproszenie .   nie znika tylko zmienia stan skupienia z fal które biją w skronie robi się powierzchnia po której można już chodzić !!!!   i to jest chyba najcichszy moment tego tekstu .   ten moment kiedy kosmos składa się do formatu podłogi.   jaśmin jest tu genialnym szpiegiem przechodzi przez granice między noca a dniem jakby sprawdzał czy to wszystko naprawdę się wydarzyło czy tylko było snem który nauczył ciało nowej geometrii .     to jest pisanie które nie udaje mądrości tylko ją wypracowuje w ruchu między jednym uderzeniem serca a drugim.   i gdzies   po drodze zmienia zasady gry tak że  ja nawet nie zauważam kiedy zaczyna grać według nowych.   dziwny spokoj zostaje po tym tekście.   nie  taki który wygasza tylko taki który ustawia rzeczy na swoich orbitach i pozwala im wreszcie krążyć bez kolizji   ja już wiem, że z niczym się nie zderzę     super!!!  
    • @Leszczym Wybacz, ale moim zdaniem to jest NAJLEPSZA kompozycja z całego Twojego zestawu we współpracy z Ai. Bardzo. Bardzo. Bardzo mi się podoba.  Słowa, muzyka, dynamika

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Miłego :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...