Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

ale kicha

Rekomendowane odpowiedzi

szanowni bywalcy tego, forum , rzecz rozchodzi się o to ::

primo. sztuka jest nią samą dla sztuki, tak i tutaj, ocenianie tekstów przez pseudo-artystów ( BO WSZYSCY TO PROSTYTUTKI ) jest rzeczą zgoła niewymierną, przyjmowanie pewnych póz przez Was ( że z imienia nie wymienię ) to rzecz autodestrukcyjna, swoją drogą, zboczeńcy i pseudo literaci, kilka napisanych słów nie świadczy jeszcze że rzecz można nazywać nie po jej imieniu, wierszem , bo 99 % tego co się tutaj wypisuje to same bzdury i bełkot staranny no ale są wyjątki, proponuję usunąć tą szarą większość. do zsypu

pozdrowienia dla 1 %

Miałem się wyrwać do kłótni, ale stwierdziłem - szkoda czasu. Jeżeli ktoś ma takie zdanie, no cóż zrobić. Każdy się może lansować jak chce, nawet na plecach innych.
Od dzisiaj po prostu omijam takie zaczepki - to jest ostatni post pod czymś takim jak to. Idę sobie popracować nad życiorysem, a pan, panie Bukowski, może sobie wyrywać włosy z głowy. No, takie czasy, takie czasy...

Dorzucę jeszcze swoje 9%, żeby uniknąć pomyłki. A reszta? Reszta nie może być milczeniem - chyba, że owiec. Wiktorze zostało 90% szyfrantów i ekspertów. W takich wypadkach zawsze przypomina mi się teoria demokracji. Mądrych ludzi jest procentowo zawsze mniej na świecie niż głupców - to chyba oczywiste, a ponieważ demokracja, to rządy większości, więc i efekty są również oczywiste. Ale pocieszam się, że ta mniejszość, to cząstka wielkiej siły, która wciąż pragnie złego, a wciąż dobro tworzy. "Widmo komunizmu krąży po Europie"... hahaha Pozdrawiam serdecznie :)