maria nika Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 więc jednak czekasz na dotyk uśmiechu i szept w drganiach fal a ja sama nie wiem czy w darowaniu zatracić i siebie i ciebie by pozwolić na no właśnie na co na rozkwitanie wiosny na czarowne podrygi i maślane oczy i motyle w trzepocie żebyś się wreszcie nie bał otworzyć ramion to nic że pierwsze wiosny mamy już za sobą
maria nika Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki bardzo Pozdrawiam serdecznie Judyt
Judyt Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki bardzo Pozdrawiam serdecznie Judyt tylko ten myślnik wywal i dla mnie w porządku, nie ma za co, serdecznie również Cię, a to' na, na na'...prawie jak wiosna nie tak bardzo radosna(: J. (dobry wiersz)
bestia be Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Ciekawe przesłanie podoba się pozdrawiam bestia
teresa943 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 bardzo ładny wiersz, tylko wyrzuć ten osamotniony przecinek "to nic że pierwsze wiosny mamy juz za sobą" to jest super! serdecznie pozdrawiam :)
maria nika Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za podoba się Pozdrawiam
maria nika Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyrzuciłam Cieszę się,że podoba się Pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi