Bogdan Piwowarczyk Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Jestem krukiem – ptakiem czarnym I jestem dumny ze swojej karnacji I przynależności do ciemnych typów nacji Tak jestem faszystą – Widzę ziemię przestronną i czystą Trzeba oczyścić ziemię z robactwa padliny I tego co z gorszej urobione gliny Szanuję święte prawa i obrzędy I wiem do przyszłości dostać się którędy Ostatnio szczytem jest elegancji Pewnie za przykładem Francji Dużo rozprawiać o tolerancji Ja świetnie czuję się w kruków kole Wiadomo kruk krukowi oka nie wykole A przyjdą takie czasy Że nasze czarne skrzydła Oznaczać będą czystość i porządek – Po prostu wierzę w moją nację karnację I jej ciągłą reinkarnację Komentarz autora Jedni w imię małoważnych chętnie poćwiartują ważnych Inni w imię ważnych chętnie poćwiartują małoważnych A historia będzie staczaniem się po pochyłej równi Dopóki nie uznamy że wszyscy są równi Lecz trzeba po pierwsze zabraniania Na siłę wyrównywania Wywyższania i poniżania
Rekomendowane odpowiedzi