Koval_ZNowin Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 powracasz na jeden z czternastu wiesz że trochę za krótko fascynacja zmianami i ta trwałość która nigdy nie odejdzie pozorny spokój zamyślenia trochę więcej bo znowu się skończy nie warto powracać do wspomnień gdy nie masz czasu by zostać na dłużej wychodzisz i tak nie wierząc
Judyt Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 fajnie i nawet z klamrą wiersz, ciekawe co to ta czternastka(?),J.
Koval_ZNowin Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po prostu dwa tygodnie pozdrawiam serdecznie:)
Judyt Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po prostu dwa tygodnie pozdrawiam serdecznie:) aa(...) o ja niepojęta; wzajemnie(:J.
teresa943 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 zdaje się, że ja Peela rozumiem...tęskni za miejscem, które jest mu bliskie, ale może powracać tylko co jakiś czas (czternastka?) pod koniec wyczuwa się zniechęcenienie warto powracać do wspomnień gdy nie masz czasu by zostać na dłużej wychodzisz i tak nie wierząc jest ono wg mnie wieloznaczne, może wynikać z owych nieobecności (np. w domu) albo ozanaczać osłabienie kontaktu z kimś (peel nie wierzy w realność) - tytuł trafny! namotałam, nacudowałam i pewnie kulą kole płota...a niech... serdecznie pozdrawiam :)
Koval_ZNowin Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cudowanie jest smaczne:) pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi