Pancolek Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=89886#dolWizyta konieczna, żeby wyrobić sobie opinię, gdyż wieść niesie, że manipuluję słowem ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ech, jesteś niereformowalna O, mój drogi! To nie ja noszę nawiasy na intelekcie, i łańcuch u nogi wybacz... ;D! Ech, jesteś niereformowalna O, mój drogi! To nie ja noszę nawiasy na intelekcie, i łańcuch u nogi wybacz... ;D! W ogóle zgłaszam Twoją sygnaturę, bo zdaje się, że szkalujesz nią użytkownika poezja.org, moja droga :) Udowodnij mi to. I szkaluj dalej - to w Twoim stylu kiedy brakuje Ci argumentów do dyskusji merytorycznej, Pancol. Kogo ja szkaluję niby? To jest faktycznie argument merytoryczny. 'd.m.TOSTER to KONFABULANT !!!'dzielny mały TOSTER. Rozumiem, że to nie dowód? - bold - nikt tu nie ma tak brzmiącego nicku w takiej pisowni Nie, Pancol - to szukanie kija, kiedy nie dałeś rady pogadać o wierszu w sposób rzeczowy i merytoryczny - plusujesz bez uzasadnienia, ja argumentuję swoje NIe - Ty straszysz - a różnica w pisowni w sygnaturce jest chyba oczywiasta - możesz sobie dośpiewywać, ale nic więcej - to moja sprawa, a Twoja wolna interpretacja - zauważasz różnicę?
Pancolek Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Jakbyś, Kasiu, zechciała, odpisuj tutaj - nie będziemy Fagotowi zaśmiecać wątku. Jeśli ktoś nie lubi takich szopek, niech nie czyta ps: początek jest taki, że pozytywnie skomentowałem wiersz Fagotowi, który nie podoba się Kasi ;D
kasiaballou Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warto zajrzeć do Fagota, żeby przeczytać całość, ponieważ Pancol umieścił wpisy wyrwane z całości kontekstu - to tak to się robi? nieładnie...
Pancolek Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kogo ja szkaluję niby? To jest faktycznie argument merytoryczny. 'd.m.TOSTER to KONFABULANT !!!'dzielny mały TOSTER. Rozumiem, że to nie dowód? - bold - nikt tu nie ma tak brzmiącego nicku w takiej pisowni Nie, Pancol - to szukanie kija, kiedy nie dałeś rady pogadać o wierszu w sposób rzeczowy i merytoryczny - plusujesz bez uzasadnienia, ja argumentuję swoje NIe - Ty straszysz - a różnica w pisowni w sygnaturce jest chyba oczywiasta - możesz sobie dośpiewywać, ale nic więcej - to moja sprawa, a Twoja wolna interpretacja - zauważasz różnicę? Oczywiście próbujesz robić ze mnie idiotę i wmawiać, że zbieżność jest zupełnie niezwykłym zbiegiem okoliczności ;) Wyjaśnij, o czym jest dokładnie Twoja sygnaturka, a pcieplocię na kojanach. ps: mam prawo do oceny, jak każdy użytkownik poezja.org. To że Tobie się ten wiersz nie podoba, wcale nie znaczy, że wszyscy mają mieć to samo zdanie
Pancolek Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Warto zajrzeć do Fagota, żeby przeczytać całość, ponieważ Pancol umieścił wpisy wyrwane z całości kontekstu - to tak to się robi? nieładnie... ;D a cóż to za kontekst zmieniający postać rzeczy?
Pancolek Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie zaglądaj jak chore, zdrowa Ewo, bo się zarazisz :)
Ewa_K. Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie zaglądaj jak chore, zdrowa Ewo, bo się zarazisz :) spadaj Pancolek:)
Ważny_filozof_z_Jabolem Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 dla mnie pancol ma racje
Pancolek Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wiesz, że Twój wiersz pt. Masturbacja ma jakąś głębię... jak teraz o nim myślę, naprawdę wydaje się zajebisty ;)
Pancolek Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie zaglądaj jak chore, zdrowa Ewo, bo się zarazisz :) spadaj Pancolek:) ok, spadam :) i szanuję Twoje zdanie w sprawie takich postów
Pancolek Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie zaglądaj jak chore, zdrowa Ewo, bo się zarazisz :) Opamiętaj się i powściągnij swoje zdolności, bo repertuar argumentów ci się wyczerpie. Ażeby tak... Co ty tam seplenisz?
Poskromiciel_Piura Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 nie daj pancol soba pomiatać!
złamane skrzydło Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 co sieporobiło, troche mnie było i takieeejaja przedwwielkanocne czy wiosenne?
Pancolek Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co ty tam seplenisz? iżby ażeby możeby gdyżby czyżby iże że oby bez ciżby (najnowszy utwór) tak, tak, jasne
Pancolek Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bycie pomiatanym przez kobietę chwilami jest fajne ;) Idzie się podniecić
Rachel_Grass Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcin, co się dzieje?
Pancolek Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcin, co się dzieje? W sumie nic ciekawego. A u Ciebie jak tam, Paulinko? ;)
Rekomendowane odpowiedzi