aluna Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 staw w parku pobłyskuje przybrany wiosennym kaczory barwne nurkują szare kaczki oczarowane przechodnie w podziwie zziębnięci
lubię latawce Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 oo, a tu już zupełnie inaczej niż poniżej ;) może nie zbyt głęboki, ale przyjemny obrazek. pozdrawiam.
aluna Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za ...ja także lubię latawce... pisanie!!!Tak sobie odreagowałam...ty wierszykiem! Cieplutko!Bezwietrznie!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Jego wielkość w skromności. Ach Dziewczęta - dobrze się zastanowię zanim coś tu wstawię, między Wasze. Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 w wyobraźni pospacerowałam sobie nad stawem, trochę jeszcze chłodno, ale fajnie... a pointa dość wymowna..."ludzie zziębnięci", hmm, brakiem... Wiosennie pozdrawiam :)
Gość Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Uwielbiam takie tematy ,zamykam oczy i szybko znajduję się w tym miejscu ,wyobraznia pracuje :)prosty ,a ma coś w sobie:)
andrejch Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 nmie mówi to do mnie. ALe jes dobre :D i to sie liczy
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Przyjemnie, może pójdę popatrzeć na kaczki na stawie. Podoba się cały. Pozdrawiam KKK
aluna Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuje za spacerek w miłym towarzystwie...! Serdeczności wiośniane!
aluna Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Andrzeju za odwiedziny ,długo nie gościłeś..u mnie!Dzięki za dobre! Pozdrawiam!
aluna Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Krzysztofie ze zechciałeś poczytać i za podobanie ! Serdecznie!
aluna Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Mirosławie za czytanie i skromność...! Serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi