Judyt Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 człowiek przymierza i bądź lub przemierza wszystkiego jak gąbka to niebezpieczne u progu wejścia na serca kiedy nie możesz inaczej wchodzisz na schody w dwóch kierunkach pytając co dalej (...)
teresa943 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Niesamowita życiowa maksyma! Baardzoo misie :) Ściskam!
Judyt Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Niesamowita życiowa maksyma! Baardzoo misie :) Ściskam! Teres- dziękuję serdecznie za depnięcie, przed chwilą napisany(...) i nie wiem co dalej dopisze(...); J. uchylam główke, ah uściski uściski(......)
aluna Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zdumiona,,,Judytko ,że tak wiele w kilku slowach...!!! Widzi mi się ...bardzo! Baaardzo pozdrawiam !
Judyt Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm..nie wiem nie wiem sama narazie, się pisze[ odtwórczo] dziękuję serdecznie za depnięcie, jeszcze skaczące chyba to jest mm(...), też jestem zdumiona,dziękuję J.
bestia be Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 jednak napisałbym u progu wejścia w serce nie na serce. Ciekawa całość krótka i celna serdecznie pozdrawiam bestia
Judyt Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wiesz ..myślała o tym :do, na, w...ale chyba jednak własnie na -dlaczego? tak zdaje się, że na(...) wst epują czasem no i czasem niedobrze są deptane nieopatrznie czy jakoś tak;J. dzięki za depnięcie i celne oko i serdecznie również (:
bestia be Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zrobisz jak uważasz Ty malujesz obraz:):):):) pozdrawiam bestia
Judyt Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie do końca(...), ale lubię, pójdę do kredek, dzięki piękne(:J.
Ewel K Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Mi tam pasuje jak jest, nie mam jakoś pomysłu co by podsunąć na dalszy.. samo przyjdzie. Z "na" jest jak najbardziej dobrze, "w" już się nabyło gdzie tylko namogło;) pozdrawiam
lubię latawce Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 ja też jestem za wejściem "w serce"; na schody "o dwóch kierunkach" - tak mi się marzy ^^ ach, to byłoby takie zwyczajnie niezwyczajne ;) i w puencie dałabym "nie pytaj co dalej" - tak, by korespondowało z tytułem. skłania do refleksji ;) pozdrawiam serdecznie.
Judyt Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a...no to cieszy się wierchoł, dzięki serdeczne Ewel za depnięcie, pewnie tak(...); J.
Judyt Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za depnięcie i propozycję(....), w 'w' jest najzwyczajniej i b.dobrze, chociaż pyta się bo przemierza to przemyśli, serdecznie J.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 kiedy nie możesz inaczej wchodzisz na schody w dwóch kierunkach pytając co dalej Właśnie tak , to mi się podoba. Coraz bardziej lubię krótkie formy. Pozdrawiam KK
Judyt Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Krzysiu za depnięcie i przychylność dla wierszaka(...);J.
Koval_ZNowin Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 No i oto chodzi, dobrze doprawione pozdrawiam serdecznie:)
Judyt Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Kovalu za depnięcie, jakkolwiek przyprawy są w kuchni itd..; serdecznie również(:J. ps. adres w sygn. Ci nie działa
Rekomendowane odpowiedzi