Grażyna_Kudła Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Spiętrzone fale rozkudlone myśli Titanica
aluna Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spiętrzone fale rozczochranych myśli topiel Titanica Pozdrawiam!
Grażyna_Kudła Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spiętrzone fale rozczochranych myśli topiel Titanica Pozdrawiam! Musi być rozkudlone, bo tych poczochranych, to już jest przesyt. I dlaczego jeszcze muszą być rozkudlone? Muszą mieć coś ze mnie, patrz Kudła G. Reszta może być. Też pozdrawiam cieplutko.
aluna Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spiętrzone fale rozczochranych myśli topiel Titanica Pozdrawiam! Musi być rozkudlone, bo tych poczochranych, to już jest przesyt. I dlaczego jeszcze muszą być rozkudlone? Muszą mieć coś ze mnie, patrz Kudła G. Reszta może być. Też pozdrawiam cieplutko. Będzie jak Ty zechcesz to Twoje autorskie prawo!Ja tylko Grazynko odbiłam moje przemyslenie! Serdeczności!
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie typowe haiku, ponieważ jest metafora jak można zobaczyć rozkudlone? mysli? haiku, to obraz:D
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie typowe haiku, ponieważ jest metafora jak można zobaczyć rozkudlone? mysli? haiku, to obraz:D Pewnie masz rację Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi