Koval_ZNowin Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 niewiedząc jaka będziesz jutro zamykam okno by zasnąć coraz dłużej świat ma jeden kolor piękno najbardziej względne chyba za dużo teraz myślisz obudzisz się nieśmielsza ja czeszę rzęsy to dziwne ale szczere bez widoku rosy nie mówię że płaczę ale szkoda mi omijania szans żebrząc o kawę wypijmy i donikąd
teresa943 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 nie mówię że płaczę ale szkoda mi omijania szans żebrząc o kawę wypijmy i donikąd wiersz trochę nostalgiczny, wyczuwa się żal Peela za kimś, z kim nie ma (zdaje się) szans na dalszą zażyłość... a może po wypiciu wyżebranej kawy... świat się zmieni? podoba mi się :) serdecznie pozdrawiam :)
lubię latawce Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 bardzo się rozwijasz. pamiętam Twoje pierwsze próby poetyckie czytałam coś ostatnio Twojego z taką fajną perełką; ten wiersz jakoś niespecjalnie mi leży, ale pogratulować progresu i drugiej zwrotki w całości - wypada ;) pozdrawiam, andżelka
kasiaballou Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Dobry wiersz, Kovalu; ma kompozycję, ciągłość myśli i lirykę, jaką lubię. pozdrawiam :) kasia
aluna Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Taki rzeczywity ...osobisty przekaz ...odniesienia do...!!! Podoba się ! Pozdrawiam!!
Koval_ZNowin Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach ten Peel, zawsze woli pod górkę:) muszę z nim pogadać chyba, dziękuję pozdrawiam serdecznie:)
Koval_ZNowin Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi czytać takie rzeczy:) zwłaszcza że ostatnio braknie czasu i tylko kilka minut mam dziennie na rozwijanie:) oby dalej chociaż tyle:) dziękuje pozdrawiam serdecznie
Koval_ZNowin Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie:)
Koval_ZNowin Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre i tyle pozdrawiam
Koval_ZNowin Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pracuje nad tym:) pozdrawiam serdecznie:)
Koval_ZNowin Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czeszę się:) pozdrawiam serdecznie:)
Judyt Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 to czesanie (...)wyczesane-choć nie lubię tego słowa:)J.
Koval_ZNowin Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wszystko złoto co się świeci:) dzięki pozdrawiam serdecznie
Judyt Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wszystko złoto co się świeci:) dzięki pozdrawiam serdecznie otóż to(...) serdecznie także J. nie widzę za bardzo co odpisuje bo mi słońce weszło
Rekomendowane odpowiedzi