aluna Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 dmuchnął w świeżo opierzone takie niewinne blado żółte zakręcił zawirował ucichł powymiatał stare rozweselił wiosennie
bestia be Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Kwiecień czy wiatr Alunko Ty jesteś niewyczerpana piszesz i klecisz swoje przesłania czasami zastanawiam się skąd Ty masz na to wszystko czas pozdrawiam bestiaa
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 O to to to, się podoba mi. Pozdrawiam KKK
aluna Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga bestio mam to tak samo jak Ty...!!! Mam mam wieeeeele obowiązków....nawet nie wyobrażasz sobie ile?! Ale to moja ...tajemna bajka ...dopóki jestem Tu ...walczę! Uściski!
aluna Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Krzysztofie ...nawet nie wiesz jak bardzo...!!! SERDECZNOŚCI!
bestia be Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Z kim Alunko walczysz, Ty i tak pozostaniesz na wieki znaczy Twoje wiersze, a jak mawiał Mickiewicz ten nie żył po kim nie została sława:):):):) pozdrawiam i stawaj w szranki bestia
aluna Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bestio mam nadzieje że Cię nie zawiodę!!! W tej chwili brak mi słów ...podziękowania!!! Uściski!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Jednak towarzystwo wzajemnej adoracji.
aluna Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co Ciebie naszło?!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co Ciebie naszło?! No chyba przeczytałem wczoraj za dużo gniotów i na Tobie się skupiło,( nie słusznie). Wierszyk sympatyczny, i co ważniejsze ładnie napisany. Muszę więcej Ciebie poczytać to będę miał zdanie.
teresa943 Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż radośniej się zrobiło z tym "psotnikiem" no tak, wiosna pojawila się w opłotkach:) serdeczności!
aluna Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż radośniej się zrobiło z tym "psotnikiem" no tak, wiosna pojawila się w opłotkach:) serdeczności! Dzięki tereso za przeczytanie i radośniej...! Serdeczności!
Rekomendowane odpowiedzi