ariess Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 powierniku myśli jakiż zaszczyt wysłuchać twojego milczenia gdy brak odpowiedzi uszlachetniaj jak dawniej sobą pomaluj na złoto gdzie czasu ubytki i opleć srebrem pęknięcia i szramy bez ciebie śniedzieję
Baba_Izba Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 śniedzieję - śnię dzieje. Fajniutkie nawiązanie puenty do tytułu wiersza. U mnie, po przeczytaniu, miłe odczucie, podoba się. Pozdrawiam - baba
Ewel K Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Bardzo przyjemnie.. pozytywny wydźwięk pozostawia. I jak już Baba wspomniała, dobra relacja tytuł-puenta. Najs, pozdr
aluna Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Tytuł i puenta związana supłem treści wiersza ! Same poetyckie....! Pozdrawiam Ewel!
ariess Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 cieszy niezmiernie, ale może jakieś słowo krytyki dziękuję za komentarze
teresa943 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mogę dodać, że warsztatowo też jest ok :)
Rekomendowane odpowiedzi