aluna Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 POPRAWIONE spacerując na skraju stawiam kroki balansuje w prawo lewo trzymam pion zdumiona spadam ciepłej dłoni brak znieczuleni przechodnie podnoszę się w tłumie zatrzymać cudze samouwielbienie bezsens rzeczywistość sama w sobie
Pancolek Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 To nie jest dobre, aluno. WIĘCEJ czytaj, szukaj mniej oklepanych motywów i rozwiązań. Zaskakuj odbiorcę, a nie katuj swoimi (pseudo)filozoficznymi rozważaniami. Pezja to nie pamiętnik! - Pancuś
aluna Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolku dzięki za wstęp!Broń mnie Boże od pamiętnikowych zapisków!Opisałam zdarzenie ....które mi zapadło i nurtowało! Pozdrawiam!
Marlett Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Aluno Nie jesteś jeszcze gotowa do Z.:)) Nie stawiam minusa - wiersz do przemyślenia:) PozdrawiaM.
BARBARA_JANAS Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przykro, ale też tak mam...Pozdrawiam serdecznie
aluna Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Dzięki BARBARO za przeczytanie i opinie święte Twoje prawo! Pozdrawiam!
aluna Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Marlett za...!!! [ozdrawiam!
Emu Rouge Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 nie ma to jak wlepić parę minusów przed zaśnięciem...;) to nie jest wiersz na 'tutaj"!!! pozdr aga
aluna Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;
H.Lecter Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 podnoszę się wokół tłum ze swoimi sprawami na głowie Przykro mi, aluna, to jest obiegowe postrzeganie i refleksyjność na poziomie " tłumu ". Jest parę banałów, nie ma autorki.
H.Lecter Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
zieloneciele Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 no takie to mało odkrywcze, zapisane co najwyżej przeciętnie. dopełniaczowa w pierwszym wersie w zasadzie już kładzie tekst. bo, żeby tego rodzaju metafory brzmiały, muszą być naprawdę dobre. ta nie jest. dwie ostatnie strofy - w zasadzie takie wodolejstwo, bez treści, bez znaczenia.
aluna Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno...widocznie wiersz położyłam!!! P:)
aluna Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Dzięki marianno za przeczytanie...i poprawki!!! Wsparcie ..milo mi! Serdeczności!
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 pretensjonalne i szablonowe, jedynie puenta ratuje co nie co. Wyostrz pierwsze zwrotki, zrezygnuj z kilku słów, pozbądź się podobnych do siebie układów składniowych, a będzie lepiej. Ja czekam na następny, bo ta puenta, nie powiem, mimo wszystko zostawia jakieś wrażenie miłe. zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 acha tylko, że ja w poczet puenty zaliczam 3 ostatnie linijki
aluna Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jimmy poprawiłam! Pozdrawiam!
jacekdudek Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Lepiej ale nadal wyszedł banał, sama powiedz : rzeczywistość to cyrk - taki wniosek. Szukaj ciekawszych tematów. Powodzenia.
Pancolek Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drobne poprawki naniosłam w treści według własnej interpretacji, bo stać mnie na to... (przede mną też wyrastają mury wznoszone ich dłońmi, są zgrani i stronniczy- ludzie z południa) ;) Inkwizycja, a Ty niewinna owieczka
aluna Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Tak tego nie odbieram!!!Jetem sobą ...do owieczki także mi dalekoP!:)
Rekomendowane odpowiedzi