jasna Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 koniec zimy strumienie wpadają do siebie
Ann N.N. Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rewelacja! :o) No po prostu super. Gratuluję. Tak krótko a taki obrazek...
bazyl_prost Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 szlam rowów opłukał się górski potok
Orston Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proponowałbym wnieść więcej dynamiki i zamienić strumienie na potoki... Pa :)
Ann N.N. Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proponowałbym wnieść więcej dynamiki i zamienić strumienie na potoki... Pa :) Strumienie maja znaczenie matematyczno - fizyczne. Jestem za strumieniami. ;]
Orston Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proponowałbym wnieść więcej dynamiki i zamienić strumienie na potoki... Pa :) Strumienie maja znaczenie matematyczno - fizyczne. Jestem za strumieniami. ;] No cóż, nie jestem fachowcem w tej dziedzinie, więc poddaję się :) W takim przypadku jestem jednak za "strumieniami uczuć" ;)
Ann N.N. Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Strumienie maja znaczenie matematyczno - fizyczne. Jestem za strumieniami. ;] No cóż, nie jestem fachowcem w tej dziedzinie, więc poddaję się :) W takim przypadku jestem jednak za "strumieniami uczuć" ;) Mi sie to spodobalo, bo wiadomo, ze pod koniec strumienie sa WEZBRANE, jeden wpada do drugiego, to rodzaj polaczenia, "komunii". Nie da sie potem oddzielic ich wody. Strumienie sa rwace, "pobudzone". No i ten koniec zimy, zapowiedz czegos co nadejdzie. Moim zdaniem to piekne haiku. Fantastyczne!
jasna Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie! One przez zimę tak osobno były. Teraz już mogą. :-)) Orstonie, "potoki" za bardzo by trzaskały drzwiami ;-)) Bazyl, a co dopiero "górskie" :-)) Lenka :-D, jesteś niesamowita! Wszystko wyczytałaś! Dzięki! :-)))
ANNA TADJUIDEEN Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 wiosna wezbrane strumienie uczuć łączą się w jeden
Rekomendowane odpowiedzi