Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 byli sobie raz wszyscy jednakowi ktoś sklecił sztuczne wąsy urządzono teatr ten z wąsami grał faceta z wąsami reszta patrzyła klaskała z czasem gdy już produkowano zarost na kleju teatr zamknęli postęp techniczny był ukręcił sztuce łeb
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Klimatyczna historia... co do rozważań bym się zastanowił, ale najważniejszy jest efekt. Dobre.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podziękowania za komentarze tylko na PW A.S.S. [sub]Tekst był edytowany przez Adam Szadkowski dnia 18-07-2004 21:43.[/sub]
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 proszę pisać o wierszu A.S.S. [sub]Tekst był edytowany przez Adam Szadkowski dnia 18-07-2004 21:44.[/sub]
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ma w sobie coś ciekawego, szkoda tylko że zakończenie jakieś takie zbyt dosłowne...nie wiem ale tak mi dziwnie "odstaje" od reszty wiersza... generalnie dwie pierwsze strofki na 6, ale jako calosć juztylko na +... pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. patrz Pan Panie Klaudiusz - Ewie najbardziej spasowalo zakonczenie, rzecz gustu: ) przyznam, ze ogolnie u mnie wiersz ten wzbudza nadal wiele kontrowersji... szczegolnie ostatnia strofa - dziekuje, ze odwiedziliscie
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dla mnie też zakończenie jest najlepsze, pierwsza strofa dobra z resztą gorzej - gdzieś się pomysł był załamał, a szkoda
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo ja mówiłem o tresci, nie o formie - a ze postęp techniczny nie wpływa najlepiej na sztukę to poglad dosyć znany... Dwie pierwsze mozna sobie interpretować na wiele sposobów -co jest niemożliwe w przypadku reszty... ale potwierdzam - rzecz gustu.. pozdr
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ho, ho, Panie Kowalsky /?/ :) napisał był pan wiersz, że aż! pzdr. bogdan ps. dobrze, że "jednakowi", dobrze. ;)
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz Pan, Panie Zdanowycz :) mam ostatnio problem z wyczuciem tonu rozmowcy - tropie cynizm, wygladam ironii... i sam wreszcie nie wiem jak traktowac komentarz:) pozdrawiam serdecznie sle calusy zdezorientowany kowalsk y
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coz... dziekuje za opinie. Nie sadze aby zalamal sie pomysl - zalamac mogla sie co najwyzej korespondencja Utwor-Konsument pozdrawiam goraco [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 22-07-2004 20:07.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi