Wiktor Desiczewski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czysta kartka nieraz moja Nieraz Boga Jego zawsze Twoja nigdy nigdy nasza Czysta kartka Pusta głowa puste słowa Pustych skrzynek cała poczta Puste oczy nasze życie Iskra zgasła Krzywe twarze krzywe dzieje Krzywych ludzi na papierze Krzywa wieża a na wieży Śmierć się dzieje Obce listy obce chwile Głębi znowu daję tyle Znika obca siła bierze Obce łzy na złym papierze Czyżby koniec kocie ruchy Po angielsku śmierć wychodzi Puka w twarze w okna nocy Jednak słowom nikt nie wierzy...
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 robi mi się łyso, gdy to czytam... może to efekt psychologiczny?
Wiktor Desiczewski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 sorka ale nie skumałem Twojego przesłania... jeśli mógłbyś wytłumaczyć... :P z góry dzięki! pozdro Wiktor
Malena Lebrun Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ten jest ciekawy Puste oczy nasze życie Iskra zgasła - dobre Czyżby koniec kocie ruchy Po angielsku śmierć wychodzi - bardzo dobre pozdrawiam
Juna Sid Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sorka albo ja go nie kumam albo on jest dziwny. Czytam go a momentami się zapominam że go czytam. nie wciąga mnie tak bardzo jak wszystkie inne Twoje wiersze(ale y=to moje niepotrzebne zdanie)
Rekomendowane odpowiedzi