bestia be Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Na półce atrament zamarzł, stalówkę pióra rdza zżera już dawno przestała kreślić teksty lirycznych pieśni. Wena uleciała przez okno na papier wnętrze wyplute, zapewne pisarki szuka ostatnia od niej zapłata. Niech leci wolna przez świat i znajdzie przychylną lirę, która będzie wygrywała o klatkach i ptakach. Nie było mnie sorki, a tęskno za tym portalem bestia be
LadyC Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. So, welcome back ;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Ha, szemrząco zgrzytająco w pierwszej zwrotce pióro się rozpisało. Oczywiście nie o warsztat chodzi tylko o brzmienie słów. Lubię. Pozdrawiam KKK
aluna Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Ile szczodrości w wierszu Droga Ty bestio !!! Nareszcie jestes! Serdeczności!
Ewel K Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Jakbym to czytała... czy to nie jest jakiś Twój poprawiony, który już tu był? Albo i nie... "Wena uciekła przez okno" - eee... Reszta jest ok - pozdr;) btw. ej, znamy jakąś pieśń nieliryczną? Taka szybka moja refleksja do pierwszej strofy...
teresa943 Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Niech leci wolna przez świat i znajdzie przychylną lirę, która będzie opiewała w klatce smutnego ptaka. a może by zamiast "opiewała" dać "śpiewała"...wyrówna się rytm... bardzo ciepły, osobisty liryk...lubię takie... dobrze bestio, że jesteś :-) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 hm..no tak(...) może coś w tym jest, że ludzie na zieleniastej są sobie ptakami więcej niż w codzienności zwykłej, ot taka myśl mnie się nasunęła(trochę odbięgnięta od wiersza), powroty są fajne- fcale się nie przestaną kreślić tak jakoś(...); J. bez rąk
bestia be Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Dzieki wszystkim za wizytę i odwiedziny jednak tracę kontakt z netem za daleko do Polski sorki, myślę, że to zrozumiecie i przepraszam ,że nie mogę każdemu z osobna podziękować za wgląd bestia
bestia be Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 aha nie wiem jak przerobic ostatnią zwrotkę jakoś mi nie pasuje pozdrawiam bestia
aluna Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Droga bestio.... niech leci przez świat znajdując swoją lirę będzie wygrywała o ptakach w klatkach Takie moje przemyślenie! Pozdrawiam,ściskam!
Rekomendowane odpowiedzi