Lefski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak zachodzę dziś w głowę kto swą lubi teściowę, bo nie wiersze, lecz głupie dowcipy pisze każdy satyryk, tragediopis czy liryk i rozgłasza dokoła. To typy! Czy to klątwa, czy brzemię, czy teściowych to plemię rzeczywiście odróżnia się piętnem? Ja przekornie dziś walnę dla nich słowa pochwalne i dzisiejszy dzień głoszę ich świętem. O! Teściowo wspaniała! Tobie splendor i chwała! Tobie wszytkie kadzidła i złota! Tobie hymny i ody, są ku temu powody. Niech zamilknie złych zięciów hołota!
Agata Pawlus Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciekawy. A co do tesciowej, to jeszcze jej nie mam ale z gory wspolczuje mojemu mezowi :P pozdrawiam, Agata.
Weronika Szular Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No właśnie,co wy tak wszyscy na te teściowe wleźliście :D To spoko kobiety są (trzyma skrzyżowane palce za plecami) :D.
Bartosz_Cybula Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie dla mnie przykro mi
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kabaretowy klimat. Śmieszy cieszy pomaga się uśmiechnąć. Nic w tym poważnego ani mądrego, może to i dobrze :) Pozdrawiam serdecznie Coolt
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 lubię takie wiersze z humorkiem i chwilką zastanowienia w przedniej formie podane Pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi