Ewa Loren Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Moje niebo jest inne - powiadasz słońce ciepłem nie rani płatki zerwanych uczuć nie więdna czułość spełnionych świtow rozpieszcza - inaczej nie wcinaj troski w dorosłość moc jego slow siłą jutra wczorajszym lotow ograniczenie płaczę z własnego lęku niemocy codziennych rozdrażnień po burzy trawa bardziej zielona
Judyt Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 hm..nieporozumienia- tak czytam tytuł, a i reszta jakoś nawet składniowo nieposkładana, tak jakoś zerknęła, J.
Ewa Loren Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 rozmowa z dorosla corka - mama mowi a corka uwaza ze jej niedotyczy - ale kontakt mamy bardzo bliski i serdeczny - pozdrawiam
Ewa Loren Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 moze wyjasnie lepiej - tytul dalam przewronie - poniewaz to ona mowi jakby wyprzedza moje uwagi jest dorosla i odrzuca moja troske - a nawet jak placze przez swoja milosc mowi ze to jej lek - niestety taka jest kolej rzeczy
Judyt Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 rozmowa z córką Moje niebo jest inne - powiadasz slońce ciepłem nie rani płatki zerwanych uczuć nie wiedną czułość spełnionych świtów rozpieszcza - inaczej nie wcinaj troski w doroslość moc słów [JEGO] gdzie siła we mnie na jutro ---> tu JEGO Autorka podkreśla kogoś istotnego drukowanymi literami, może pomyśl jak to inaczej uwydatnić żyjesz wczorajszym nie możesz wiedzieć (żyjesz- zwraca się do córki zdaje się) płacze z własnego lęku (płacze/sz ? żyje/płacze lub żyjesz/płaczesz) zmywając kurz codziennych rozdrażnień (puenta optymistyczna, okej) po burzy trawa bardziej zielona tekstu wyjaśniać Ewo nie trzeba, jest prosty w odczycie, jednak proponowałaby kilka maciupkich zmian w drugiej, tyle o ile rzuciło w oko,serdecznie:)J.
Ewa Loren Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 dziekuje za obszerny komentarz - tak naprawde poraz pierwszy - a juz myslalam ze wszystko do kosza - wracam czesto do tego co napisalam i poprawiam choc nie wiem czy dobrze - skorzystam z nauki - pozdrawiam
Judyt Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do kosza nie, próbuj Ewo, tyle o ile namazgrolałam:)J.
Rekomendowane odpowiedzi