Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ale i PO ... po Popiela
Ala ocali nam.
Manila... co Ala?
I lada...
Że jak? Iza Kazimierza?
Z rei mi za Kazika jeża dali.
Opublikowano

Tolo ma ster, kret ... samolot
pierwszy na to wpadł ... Tadzio Morawski ... sorry!

mam nadzieję, że nikt poniższego jeszcze nie zamieścił ...

> na bal, z samolotu ? Tolo ma szlaban

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Adam Zębala Oczywiście, tylko mnie chodziło o specjalny rodzaj człowieka (może niefortunnie to brzmi). Który był/jest bardzo cenny dla wszystkich a którego się pozbyto/pozbywa. Dzięki za wpis 
    • @andrew @Ewelina @Proszalny @Magdalena @Jacek_Suchowicz @LessLove @Waldemar_Talar_Talar dziękuję! @Waldemar_Talar_Talar rzeczywiście, jest o budowie i działaniu mózgu oraz sztucznego mózgu- korporacji:), następny wiersz już przygotowany, ciekawe...jak będzie przyjęty...
    • @aniat. Ok,dzięki. Poprawiam.    Pozdrawiam serdecznie  Miłego dnia  @aniat.

@andrew Poprawiłem, niech tak zostanie . AI mówi, obie formy poprawne. 
    • Ale fajny wiersz. Taki niby lekki, ale jednocześnie,przepełniony bliskością i spełnieniem.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Poet Ka :) tak tak, to taka senna, pa ra doksalna logika, do której klucz jest niezbędny:) Dziękuję         @Marek.zak1 Tak, taka mieszanina tego i owego ;) Dzięki, również zdrówka          @Poet Ka miło mi         @Myszolak Mnie też, dokładnie. Czasem nie mogę uwierzyć, że to wyprodukował mój umysł :(  Dzięki :)           @Mitylene Rzeczywiście, podejście do snu jak do filmu wiele rzeczy wyjaśnia... i ... uatrakcyjnia :) Dziękuję          @Waldemar_Talar_Talar Dokładnie. Pozdrawiam również z uśmiechem:)      
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...