Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

każda Anna to pozerka czy się mylę myślałem o chińskich mogą być też z włóczki UMIEM! tylko nie wiem kiedy burek się uśmiecha ale wszystko się ułoży tylko ta cholerna obrzezka, już nawet nie cholerna a boli ...o trzmielu limeryk gżegrzółki był niezły

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Grahamoza …obrazy się nakładają kropka po kropce Stop

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

nie traktuj myśli rzuconych w locie jak drogowskazu do ludzkich to tylko mięsień też zmieniają się emocje co było prawdą  dymem jest   lubie przywracać domom wspomnienia to taka moja odskocznia pewnie na „ skróty” tak by wybrzmiało …więcej nie powiem cisza jest magią   ps dużo pasji masz pięknie   @Bożena De-Tre co czytam na siedzeniu obok Herbert z tyłu otwarty Barańczak i sterty dokumentów-:) z czegoś trzeba żyć-:) Poeta też człowiek
    • @Bożena De-Tre No tak....policja w sumie też może samosądu dokonać

...co tam aktualnie czytasz? ...jeżeli dom twój, grobem twoim jest....hmmm....to już chyba lepiej dobrowolnie skazać sie na bezdomność...no i czy ta jedna dusza jest warta tych dziesięciu...? Też odgracam chate jak mogę...plan jest zostawić jedynie perkusje, sprzęt do wspinaczki, sprzęt do darta, płyty, sprzęt do odtwarzania płyt, książki, niezbędny sprzęt fotograficzny...no i ewentualnie ubraniaCo wyjdzie...zobaczymy. Często sentyment atakuje ze wszystkich stron Miejmy nadzieje,że pracy nie będzie...więcej czasu na zabawę słowem
    • @Leszczym zwrotki jak wywrotki, raz puste, a raz pełne i tą pełnią czasem coś wypełnią na full, bądź tylko do połowy pustej szklanki

• Mawia baba i wam:   Uraz czaru
    • A pikle possano? Da baba do nas sopelki, pa
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...